ΑΡΗΣ

Τάκερ: "Θέλω τίτλο με τον Άρη"

Τάκερ: "Θέλω τίτλο με τον Άρη"

Ευχαριστημένος που θα βρεθεί στον Άρη με τον Σαρόν Ντρούκερ δήλωσε ο νεοαποκτηθείς αθλητής του Άρη Πι Τζέι Τάκερ.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη πραγματοποίησε ο 25χρονος φόργουορντ, Πι Τζέι Τάκερ, που μίλησε για τον Χουάν Ντίξον, τον Σαρόν Ντρούκερ αλλά και τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Τάκερ σημείωσε στον "Άρης FM 92,8": " Εύχομαι να πάει καλά η χρονιά. Αισθάνομαι τέλεια που βρίσκομαι στην οικογένεια του Άρη. Νομίζω ότι μπορούμε να διαγράψουμε μια καλή πορεία, τόσο στο ελληνικό Πρωτάθλημα, όσο και στο Eurocup. Μας περιμένουν δυο αγώνες για τα προκριματικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας".

Αναφορικά με τις πληροφορίες που συνέλεξε πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη είπε: " Μίλησα με τον Χουάν Ντίξον, ο οποίος μου έδωσε τις καλύτερες πληροφορίες για τη νέα μου ομάδα. Μου μετέφερε τα καλύτερα, τόσο για τη διοίκηση, όσο και για τους σπουδαίους οπαδούς. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους".

Για τον τεχνικό της ομάδας, Σαρόν Ντρούκερ, ο Τάκερ επεσήμανε: " Γνωρίζω τον κόουτς Ντρούκερ από το πέρασμά μου από το Ισραήλ, όταν ήταν τεχνικός στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πολλοί παίκτες που συνεργάστηκαν μαζί του, είχαν να πουν τα καλύτερα. Έτσι κι εγώ είμαι ευχαριστημένος που θα βρεθώ μαζί του στον Άρη".

Ερωτηθείς για τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του πλέον, Πιέρ Πιρς, τόνισε: " Με τον Πιρς έχουμε αγωνιστεί ως αντίπαλοι στο κολεγιακό Πρωτάθλημα. Είναι εξαιρετικός παίκτης, ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα".

Σχετικά με τις προσωπικές του φιλοδοξίες ερχόμενος στον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ, δήλωσε: " Με ενδιαφέρει να αγωνίζομαι σκληρά και να δίνω όλες μου τις δυνάμεις για τη νίκη, ώστε να φτάσουμε την ομάδα ψηλά".

Όταν του ζητήθηκε να περιγράψει αγωνιστικά τον εαυτό του, ο Τάκερ σημείωσε: " Είμαι παίκτης “παλιάς κοπής”. Καλός σουτέρ, καλός αμυντικός, καλός ριμπάουντερ. Προσπαθώ να είμαι συμπαγής σε όλες τις κατηγορίες. Αγαπώ να παίζω μπάσκετ και πραγματικά επιθυμώ να πετύχω με τα χρώματα του Άρη. Νιώθω ενθουσιασμένος".

Για την περίοδο 2006-07 που αγωνίστηκε στο NBA και εάν στοχεύει να επιστρέψει εκεί, σημείωσε: " Αυτή τη χρονιά θέλω να επιστρέψω στην Ευρώπη και ο Άρης μου έδωσε την καλύτερη προοπτική για να το κάνω. Επιθυμώ να κατακτήσω τίτλο με τη νέα μου ομάδα".

Κλείνοντας ο Τάκερ έσπευσε να απευθύνει μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας, λέγοντας: " Έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτούς. Νομίζω ότι είναι οι καλύτεροι σε όλη την Ευρώπη. Θέλω να τους πω ότι θα κάνω τα πάντα για να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ