ΑΡΗΣ

Τακτοποίησε το Eurocup

Τακτοποίησε το Eurocup
Ντρούκερ

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης φρόντισε τη Δευτέρα να τακτοποιήσει το τυπικό κομμάτι της συμμετοχής στο Eurocup της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα απέστειλε τόσο τη δήλωση συμμετοχής της μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα όσο και το ποσό των 20.000 ευρώ που απαιτούταν.

Από εκεί και πέρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σαρόν Ντρούκερ έχει προγραμματίσει απογευματινή προπόνηση (19:30) στο Αλεξάνδρειο αναμένοντας να ενημερωθεί για το τι μέλλει γενέσθαι με την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

Κι αυτό γιατί μετά από την σημερινή οριστικοποίηση της μη συμμετοχής του Αμαρουσίου στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Άρης προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του θεσμού χωρίς παιχνίδι με επόμενο να είναι αυτό της 21ης Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Αυτό που σήμερα μετατέθηκε το τζάμπολ του από τις 19:00 για τις 18:00 στο Αλεξάνδρειο αλλά εξαιτίας του ότι υπάρχει κίνδυνος μη διεξαγωγής των παιχνιδιών της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ μετά από την πρόθεση του ΠΣΑΚ η διεξαγωγή ενός φιλικού για την Τετάρτη δείχνει αναγκαία.

Κατά τα άλλα ο Ντρούκερ βλέπει τον Κώστα Σλούκα να αρχίζει να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του με τον Ισραηλινό τεχνικό του Άρη να συνεχίζει να στηρίζει τους Αμερικανούς Πιέρ Πιρς και Μπράιαντ Ντανστόν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ