ΑΡΗΣ

Ταπούτος: "Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας"

Ταπούτος: "Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας"

Ο κορυφαίος του Άρη στην νίκη επί της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας, Χρήστος Ταπούτος, στάθηκε στην επιβολή του ρυθμού αλλά και στην άμυνα για την διατήρηση της διαφοράς.

Ο Χρήστος Ταπούτος στις δηλώσεις του μετά την νίκη του Άρη επί της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας στάθηκε στην επιβολή του ρυθμού αλλά και στην άμυνα για την διατήρηση της διαφοράς.

Ο αρχηγός του Άρη αναφέρθηκε και επί προσωπικού για τα σουτ που πήρε στο τρίτο δεκάλεπτο, έδωσε σύνθημα νίκης για την Τρίτη στην Τσεχία επί της Νίμπουρκ για την 5η αγωνιστική της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup ενώ αναρωτήθηκε και για την στήριξη του κόσμου του Άρη.

"Κάναμε μία πολύ καλή νίκη έχοντας πεισμώσει όλα τα παιδιά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα, με πολύ καλό προπονητή στον πάγκο της.

Θεωρώ ότι επιβάλλαμε τον ρυθμό μας κι όταν πίεσε η Καβάλα, μπορέσαμε και κρατήσαμε τη διαφορά μέσα από την άμυνα. Η άμυνα έχει βελτιωθεί αισθητά στα τελευταία ματς και αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο για τις νίκες που έχουμε πετύχει".

Για τα σουτ που έβαλε στο τρίτο δεκάλεπτο είπε: " Λειτούργησα με το ένστικτό μου. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από το να βοηθήσω να κερδίσει η ομάδα μου".

Κι όσο για την συνέχεια είπε: "Το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό, έχουμε κάποια παιχνίδια στην έδρα μας τα οποία θα πρέπει να κερδίσουμε", ενώ για τον αγώνα της Τρίτης με την Νίμπουρκ στην Τσεχία ο Ταπούτος υπογράμμισε: "Θα πάμε για να το κερδίσουμε. Αν έρθει η νίκη έχει καλώς, πάμε για την πρώτη θέση, αλλιώς θα διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στο ματς με την Ρουντούπις".

Τέλος αναφερόμενος στον κόσμο του Άρη είπε: "Μέχρι στιγμής μας έχει στηρίξει πολύ στα εκτός έδρας. Του αφιερώνουμε τη νίκη. Στο Παλέ δεν ξέρω γιατί δεν έρχεται και δεν θέλω να το αναλύσω".

Ως μία πολύ μεγάλη νίκη χαρακτήρισε το 68-60 στο κλειστό της Καλαμίτσας επί της Καβάλας ο Ντομινίκ Τζέιμς με τον Αμερικανό γκαρντ να έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του Ρον Ντέιβις και Χρήστο Ταπούτο για τα μεγάλα σουτ που έβαλαν όπως υποστήριξε:

"Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου. Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Ο Μπου (Ντέιβις) και ο Χρήστος (Ταπούτος) έβαλαν κάποια πολύ μεγάλα σουτ και μας βοήθησαν πολύ στην επίθεση".

Για το παιχνίδι που ακολουθεί την Τρίτη με την Νίμπουρκ είπε: "Αυτήν την στιγμή έχουμε πολλές πιθανότητες για να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε, δείχνοντας το καλύτερό μας πρόσωπο. Ο κόουτς κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται στο γήπεδο".

Ειδικότερα για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή δήλωσε: "Βρίσκουμε ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις και αυτό μας δίνει ώθηση να παίζουμε καλά και στα παιχνίδια. Ο κόουτς πιστεύει σε μας, μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας δίνει την ευκαιρία σε κάθε παιχνίδι να βγάζει ο καθένας το ταλέντο του και τον καλύτερό του εαυτό μέσα στο παρκέ".

Τέλος ο Γιώργος Μπόγρης μετά το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη και στο ελληνικό πρωτάθλημα με αυτό να συνδυάστηκε με την νίκη επί της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας στάθηκε στον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης λέγοντας χαρακτηριστικά: "Προσκυνώ τον λαό του Άρη.

Ένιωσα ανακούφιση που αγωνίστηκα σήμερα στην Καβάλα και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να δω τόσο κόσμο σήμερα και πρέπει να πω ότι έχω πάθει πλάκα, γιατί μας ακολούθησαν και στην Ολλανδία αλλά και στην Λιθουανία", και κατέληξε: "Ακολουθεί ο αγώνας με την Νίμπουρκ και θα πάμε στην Τσεχία με στόχο την νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ