ΑΡΗΣ

Ταπούτος: "Νίκη για να βγούμε τέταρτοι"

Ταπούτος: "Νίκη για να βγούμε τέταρτοι"
Ταπούτος INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Ταπούτος μίλησε για την ήττα από τον Πανιώνιο και τόνισε ότι ο Άρης πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε τον Ίκαρο Καλλιθέας, ώστε να εξασφαλίσει και να μαθηματικά την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Στο "ΆΡΗΣ FM 92,8" μίλησε ο Χρήστος Ταπούτος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ήττα από τον Πανιώνιο, αλλά και στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ του Άρη:

" Δείξαμε κάποια κακά σημάδια του παρελθόντος ειδικά στα τελευταία λεπτά. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δώσαμε στον Πανιώνιο το δικαίωμα να πιστεύει στη νίκη", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ταπούτου.

Στη συνέχεια τόνισε: " Στην τελευταία φάση του αγώνα που ισοφαριστήκαμε, ήμασταν πολύ άτυχοι . Υπήρχε εντολή για φάουλ αλλά όπως εξελίχτηκε η φάση δεν προλάβαμε".

Αναφερόμενος στη συνέχεια της ομάδας, υπογράμμισε:

" Αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να κερδίσουμε τον Ίκαρο Καλλιθέας για να κατακτήσουμε και μαθηματικά την τέταρτη θέση. Από εκεί και πέρα θα δούμε ποιες είναι οι δυνατότητες μας και τι μπορούμε να καταφέρουμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα από την πρώτη μέρα. Πιστεύω στον προπονητή, στους συμπαίκτες μου και τη διοίκηση της ομάδας και πάμε για το καλύτερο".

Όσον αφορά την παρουσία του ΑΡΗ στα play offs, ανέφερε:

" Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Καλώς ή κακώς πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν περάσουμε στην ημιτελική φάση, είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσουμε τον Ολυμπιακό και να προκριθούμε στον τελικό. Λογικά στους αγώνες για την τρίτη θέση θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε ένα από τα τρία παιχνίδια στο γήπεδο της Πυλαίας και να παίξουμε στην Ευρωλίγκα την επόμενη χρονιά".

Τέλος ο Χρήστος Ταπούτος, μιλώντας για το πώς αισθάνεται μετά από την επιστροφή του από τον τραυματισμό του, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας:

" Νιώθω αρκετά καλά μετά από τους τραυματισμούς μου και πλέον είμαι να έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ