ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ταβάρες: "Μια από τις καλύτερες ημέρες όταν παίζουμε στην Ελλάδα"

Ταβάρες: "Μια από τις καλύτερες ημέρες όταν παίζουμε στην Ελλάδα"
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Έντι Ταβάρες στάθηκε στην ατμόσφαιρα των γηπέδων της EuroLeague, τονίζοντας ότι οι ημέρες που φτάνει στην Ελλάδα με τη Ρεάλ είναι από τις αγαπημένες του.

Την ατμόσφαιρα των ελληνικών και των σερβικών γηπέδων εκθείασε ο Έντι Ταβάρες, μιλώντας πριν από την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Παρτίζαν (10/10, 21:45) στη Μαδρίτη για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήριο εξήγησε ότι τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Σερβία είναι τα αγαπημένα του λόγω της ατμόσφαιρας στις εξέδρες και επισήμανε όσα περιμένει στη φετινή σεζόν με τους "μπλάνκος".

"Οι προσδοκίες μου είναι να αρχίσουμε να πιάνουμε ρυθμό, έναν γρήγορο ρυθμό. Να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση όσο πιο σύντομα γίνεται, όπως κάναμε και πέρυσι. Περιμένω να μπούμε στο σωστό δρόμο πολύ σύντομα", ανέφερε ο 32χρονος ψηλός των Μαδριλένων και συνέχισε αναφερόμενος στους οπαδούς της Παρτίζαν.

"Νομίζω ότι ως παίκτης νιώθεις ευλογημένος όταν παίζεις μπροστά σε τέτοιους οπαδούς όπως στο Βελιγράδι. Νιώθεις πολύ ξεχωριστά όταν παίζεις σε ένα γήπεδο με κόσμο που υποστηρίζει έντονα και ακολουθεί μια ομάδα.

Την ίδια ώρα, αν είχαμε αυτή την ατμόσφαιρα σε κάθε γήπεδο, θα είχαμε κάθε φορά και ένα πάρτι. Για εμένα είναι μια από τις καλύτερες ημέρες όταν φτάνουμε στο Βελιγράδι και όταν φτάνουμε στην Ελλάδα για να παίξουμε", σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ταβάρες.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ