ΑΡΗΣ

Ταξίδι-αστραπή στο Ισραήλ ο Μπλατ

Ταξίδι-αστραπή στο Ισραήλ ο Μπλατ
Μπλατ

Eπέστρεψε από το Ισραήλ ο Μπλατ και όρισε για τις 20:30 την προπόνηση της Πέμπτης ενόψει ΠΑΟΚ

Ο τεχνικός της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ, με αφορμή και την επιστροφή του από το ταξίδι-αστραπή που πραγματοποίησε στο Ισραήλ για διευθέτηση προσωπικής του υποχρέωσης, όρισε την προπόνηση στις 20:30 σε μία ώρα που είναι παραπλήσια του τζάμπολ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι το μοναδικό ερωτηματικό που υπάρχει είναι αν τελικά ο Νίκος Αργυρόπουλος θα μπορέσει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην μέση του και δώσει κανονικά το "παρών" στο ματς.

Από εκεί και πέρα το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της ΚΑΕ στο "Αλεξάνδρειο", υπήρξε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της, Γιάννη Δαμιανίδη, με τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ όπου μεταξύ άλλων γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα κοινά της ΚΑΕ.

Το πώς; Να συνδράμουν ακόμα περισσότερο οικονομικά αλλά και να προχωρήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα στην απόκτηση του 30% του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ.

Στο ντέρμπι αναφέρθηκε και ο θρύλος του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης μιλώντας στο "Αθλητικό Μetropolis": " Δεν έχει την αίγλη που είχε παλιότερα αυτό το ματς, όπου κρινόταν πρωταθλήματα. Αλλά ένα Άρης-ΠΑΟΚ είναι πάντα ένα Άρης-ΠΑΟΚ".

" Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις τρεις προπονητές σε ένα χρόνο. Χρειάζεται προσαρμογή. Ο Άρης έχει το προβάδισμα, καθώς θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Είμαι κοντά στον Άρη με την καρδιά μου. Δεν θα ήθελα να είμαι, όμως, παράγοντας".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ