TEAM USA

Team USA: Ο Ντουράντ τραυματίστηκε στη γάμπα και χάνει το φιλικό με τον Καναδά

Team USA: Ο Ντουράντ τραυματίστηκε στη γάμπα και χάνει το φιλικό με τον Καναδά
FIBA BASKETBALL

Ο Κέβιν Ντουράντ τραυματίστηκε στη γάμπα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και θα χάσει το φιλικό της Team USA με τον Καναδά (11/7, 05.30).

Χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ θα παραταχθεί η Team USA στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/7) στις 05:30 με αντίπαλο τον Καναδά.

Ο σούπερ σταρ των Φοίνιξ Σανς υπέστη τράβηγμα στη γάμπα και αρχικά αναστάτωσε το ιατρικό επιτελείο των Αμερικανών, με το πρόβλημα, ωστόσο, να μην εμπνέει ανησυχία, όπως διαπιστώθηκε αργότερα. Ο Ντουράντ ελπίζει να συμμετάσχει στην επόμενη αναμέτρηση απέναντι στην Αυστραλία (15/7).

"Νιώθω καλύτερα. Δούλευα περίπου 10 ημέρες πριν έρθουμε στην προετοιμασία. Οπότε θα το δουλέψω ξανά και θα πάμε ημέρα με την ημέρα", δήλωσε για τον τραυματισμό του, με τον Στιβ Κερ να συμπληρώνει: "Ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Είπε ότι νιώθει πολύ καλά. Δεν θα αργήσει να μπει στο παρκέ και πάλι μαζί μας".

Ο "KD" μέτρησε 27.1 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανά 37.2 λεπτά συμμετοχής σε 79 ματς με τους Σανς σε regular season και playoffs του NBA την περυσινή σεζόν.

TAGS TEAM USA ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ