ΚΟΣΜΟΣ

Team USA - Σερβία: Πού θα δείτε το φιλικό της Dream Team των ΗΠΑ απέναντι στον Νίκολα Γιόκιτς

Team USA's LeBron James drives against Australia during the USA Basketball Showcase in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Monday, July 15, 2024. (AP Photo/Altaf Qadri)
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στο φιλικό της Team USA με την Αυστραλία στο Άμπου Ντάμπι. AP

Η Team USA δοκιμάζει τις δυνάμεις της απέναντι στη Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς σε φιλική αναμέτρηση στο Άμπου Ντάμπι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πού θα δείτε το παιχνίδι.

Δυνατό φιλικό απόψε στις 19:00, δέκα ημέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την Team USA να τίθεται αντιμέτωπη με τη Σερβία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων στο Άμπου Ντάμπι για το μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού.

Η αναμέτρηση - που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον παγκοσμίως λόγω των αστέρων του συνόλου του Στιβ Κερ, οι οποίοι θα διασταυρώσουν τα "ξίφη" τους με τον Νίκολα Γιόκιτς - θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι του NBA στο YouTube.

Υπενθυμίζεται ότι στα δύο πρώτα τους φιλικά, οι Αμερικανοί επικράτησαν των δύο αντιπάλων της Ελλάδας στον όμιλό της στο Ολυμπιακό τουρνουά. Η Team USA έφτασε σε μια άνετη νίκη επί του Καναδά, ενώ δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε με επιτυχία το τεστ απέναντι στην Αυστραλία.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ TEAM USA ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΗΠΑ ΣΕΡΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ