ΑΡΗΣ

Τελειώνει με Χαρίση

Τελειώνει με Χαρίση

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την παραμονή του Κώστα Χαρίση για τα επόμενα δύο χρόνια στον Άρη. Αναμονή για Πελεκάνο και διαφορά με Κυρίτση.

Παίκτης του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Κώστας Χαρίσης με το μόνο που απομένει να είναι η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Η συμφωνία με τον 34χρονο έμπειρο σέντερ είναι δεδομένη και όπως παραδέχεται και ο ίδιος η καθυστέρηση της ανακοίνωσης έχει να κάνει με το ότι θα πρέπει να διευθετηθούνε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ο Χαρίσης προτίμησε μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τον Άρη προτίμησε να μείνει στην Θεσσαλονίκη και από την στιγμή που έγινε η πρώτη κρούση να δείξει κατευθείαν θετικός.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά από εκείνη την στιγμή και μετά δεν συζήτηση με καμία άλλη ομάδα δείχνοντας το θέλω του για την παραμονή του στον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια σύμφωνα με την πρόταση που δέχθηκε.

Στην λογική του Χαρίση αναμένεται να παραμείνει και ο Αμερικανός Τζέρεμι Χαντ ενώ το ερώτημα πλέον είναι τι θα γίνει με τον Μιχάλη Πελεκάνο με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να επιθυμεί την παραμονή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ερωτηματικό υπάρχει πάντα και για τον Ζήση Σαρικόπουλο παρά το ότι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την επόμενη εβδομάδα να αποτελεί κριτήριο, ενώ υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό με τον Αλέξη Κυρίτση για την θέση του αντί-Πάσαλιτς.

Σε μία θέση όπου εξετάζεται και ο Γιάννης Καλαμπόκης, για τον οποίο εκτός του Άρη υπάρχει το ενδιαφέρον των Ρεθύμνου και Απόλλων Πατρών, ενώ στα υπόψη του Αγγέλου είναι πάντα οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Καμπερίδης του Φιλαθλητικού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ