ΑΡΗΣ

Τελευταία ελπίδα για Χρυσικόπουλο

Τελευταία ελπίδα για Χρυσικόπουλο
Χρυσικόπουλος INTIME SPORTS

Η σημερινή συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, και του εκπροσώπου του Λίνου Χρυσικόπουλου, Παναγιώτη Καπάζογλου, είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί καθοριστική.

Καθοριστική για το μέλλον του 18χρονου διεθνή φόργουορντ και για το αν θα παραμείνει τελικά ή όχι στο ρόστερ του Άρη ή θα κάνει πράξη αυτό που τονίζει στο περιβάλλον του από την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Πως θα αποτελέσει παρελθόν καταβάλλοντας μέχρι την 31 Ιουλίου το ποσό των 1.000 ευρώ κίνηση που αναμένεται να γίνει μέσω κατάθεση τραπεζικής επιταγής.

Στις τάξεις του ΑΣ Άρης ωστόσο και όπως φάνηκε από την τοποθέτηση του γενικού γραμματέα του ΑΣ Άρης και εκπροσώπου στην ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Πέμπτης ποντάρουν στο ρητό «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».

«Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Υπάρχουν συζητήσεις και ελπίζω το ζήτημα να λήξει θετικά για τον Άρη», είχε πει χαρακτηριστικά με αυτό που απομένει να φανεί και στην πράξη είναι αν θα καταστεί δυνατό ολικής ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης.

Που θα σημαίνει παραμονή του 18χρονου διεθνή φόργουορντ στον Άρη αφήνοντας στην άκρη την ομάδα του εξωτερικού που έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του με αυτή να μην είναι η Μπενετόν Τρεβίζο.

Εν τω μεταξύ χθες (30/06) η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με την αποστολή του σχετικού εγγράφου επισημοποίησε στην ULEB την συμμετοχή της ομάδας στον Α΄ γύρο των ομίλων της τελικής φάσης του Eurocup της νέας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ