ΑΡΗΣ

Τελευταία προπόνηση στο ΣΕΦ

Τελευταία προπόνηση στο ΣΕΦ
INTIME SPORTS

Το πόσο η παρουσία του Λευτέρη Σούμποτιτς στην τεχνική ηγεσία του Άρη έχει φέρει άλλα ήθη και έθιμα φαίνεται από το γεγονός ότι η τελευταία προπόνηση για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα γίνει το ίδιο μεσημέρι.

Όχι βέβαια στην Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρειο αλλά στο ΣΕΦ το πρωί του Σαββάτου, στις 10:00, με δεδομένο ότι βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο όπου συνηθίζει να διαμένει η αποστολή του Άρη για τα παιχνίδια της στην Αθήνα.


Μία προπόνηση που θα έχει να κάνει περισσότερο για να μπορέσει να τσεκάρει ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός του Άρη την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τραυματίες του αλλά και για να δώσει τις τελευταίες του οδηγίες.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Άρης με νίκη θα έχει δύο απέναντι στο Μαρούσι και όπως γίνεται κατανοητό θα μπει σε τροχιά τετράδας και σε πρώτη φάση της κατάκτησης της 4 θέσης στο τέλος της κανονικής περιόδου εν όψει και των πλέι οφ που θα ακολουθήσουνε.


Στα ευχάριστα για τον Σούμποτιτς όσον αφορά το καρέ των τραυματιών που είχε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας είναι ότι από χθες Τρίτη (29/03) έχει στην διάθεσή του τον Νίκο Χατζηβρέττα με τον αρχηγό του Άρη να έδειξε να έχει ξεπεράσει την θλάση που είχε υποστεί στην γάμπα του.


Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μία ακόμη μέρα οι Έντιν Μπάβτσιτς και Μπρένταν Ουίντερς ενώ ο Χρήστος Ταπούτος υποβλήθηκε σήμερα Τετάρτη σε μαγνητική το αποτέλεσμα της οποίας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα κρίνει την παρουσία του στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Μαρούσι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ