ΑΡΗΣ

Τελευταία στιγμή για Ηλιάδη

Τελευταία στιγμή για Ηλιάδη
Ηλιάδης

Με απόντα εκτός από τον Γάιο Σκορδίλη και τον Σάββα Ηλιάδη συνεχίστηκε η προετοιμασία για το Αιγάλεω

Ο Ηλιάδης δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα μετά την μυϊκή σύσπαση που αισθάνθηκε στην προπόνηση της Τετάρτης. Ωστόσο όλα δείχνουν πως ακόμα και αν δοκιμάσει αύριο το πρωί και συμπεριληφθεί από τον Ματσόν στην αποστολή θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν υπάρξει λόγος.
Κατά τα άλλα ο Άντριου Μπετς κάθε μέρα που περνάει δείχνει να προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο στις απαιτήσεις της ομάδας. Ο διεθνής Άγγλος σέντερ του Άρη δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να ενσωματώνεται στην χημεία μέσω των προπονήσεων αφού δεν κατέστη η διεξαγωγή φιλικού χθες στην Καβάλα με την τοπική Ένωση.

Από την πλευρά του ο Μπλάγκοντα Σέκουλιτς σε δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ του Βορρά τόνισε για το μεθαυριανό παιχνίδι με το Αιγάλεω ότι: " Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και δουλεύουμε σκληρά τις τελευταίες μέρες για να τα καταφέρουμε. Είναι επιτακτική η ανάγκη εξάλλου να πετύχουμε μία νίκη τώρα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο".

Ο διεθνής Μαυροβούνιος σέντερ του Άρη πρόσθεσε ακόμα ότι: " Θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία καλή ομάδα αλλά η έκβαση του παιχνιδιού εξαρτάται αποκλειστικά από την δική μας απόδοση".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ