ΑΡΗΣ

Τελευταία στιγμή για Ρίτσαρτσον

Τελευταία στιγμή για Ρίτσαρτσον
Ρίτσαρντσον

Αγώνας δρόμου γίνεται από το ιατρικό τιμ για να αγωνιστεί εναντίον της Βαλένθια π Ρίτσαρντσον

Ο Αμερικανός φόργουορντ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το αιμάτωμα στην γάμπα, που "κληρονόμησε" σε προπόνηση προ δεκαημέρου, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ αλλά και να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα.
Από πλευράς ιατρικού τιμ συνεχίζεται να καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο Ρίτσαρτσον να βρίσκεται στην διάθεση του Μπλατ για το πολύ σημαντικό "ραντεβού" με την ισπανική ομάδα, αλλά όπως όλα δείχνουν η αυριανή μέρα φαντάζει ως η πλέον κρίσιμη και καθοριστική.

Την ίδια ώρα στη διάθεση του Αμερικανοϊσραηλινού τεχνικού αναμένεται να βρίσκεται κανονικά τόσο ο Μιχάλης Κακιούζης όσο και ο Άαρον Μάιλς. Ο έμπειρος φόργουορντ ξεπέρασε την τενοντίτιδα και προπονήθηκε κανονικά και ο πλέι μέικερ συνεχίζει να "σφίγγει τα δόντια" ώστε να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν συνεχίζεται και η αναζήτηση ενός πλέι μέικερ από πλευράς του Μπλατ, για τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις, ο οποίος θα μπορέσει να κολλήσει το συντομότερο με τους υπόλοιπους.

Υπογραμμίζεται πως ο Μάιλς, με το υγρό που έχει μαζέψει στο δεξί του γόνατο, στο επόμενο διάστημα και όταν δεν θα μπορεί άλλο να σφίγγει τα δόντια για να προπονείται και να αγωνίζεται θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο ώστε να του αφαιρεθεί με την απουσία του στη συνέχεια να υπολογίζεται στον έναν μήνα.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ