ΑΡΗΣ

Τελευταία στιγμή για Τσαϊρέλη

Τελευταία στιγμή για Τσαϊρέλη

Άγνωστο παραμένει αν ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα ακολουθήσει τελικά αύριο το απόγευμα την αποστολή του Άρη στην Αθήνα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο (06/11, 17:00).

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης του Άρη παρέμεινε και σήμερα για μία ακόμη μέρα εκτός προπονήσεων εξαιτίας των ενοχλήσεών του στην μέση με όλα να κρίνονται αύριο (4/11).

Αυτή ήταν η απόφαση του ιατρικού τιμ της ομάδας της Θεσσαλονίκης και την εισήγηση του οποίου αναμένει αύριο το μεσημέρι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Τσαϊρέλης ακόμη και αν αποφασιστεί να ακολουθήσει την αποστολή του Άρη στην Αθήνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του.

Όσο για αυτόν στον οποίο δεν υπολογίζει σίγουρα ο Αλεξανδρής είναι στον Ματέι Κρούσιτς με τον Σλοβένο σέντερ να υπέστη διάστρεμμα β' βαθμού στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου στο Αλεξάνδρειο μετά την σύγκρουση που είχε με τον Κώστα Χαρίση.

Κατά τα άλλα ετοιμοπόλεμος στην διάθεση του «τίγρη» για το παιχνίδι στο κλειστό της Αρτάκης είναι ο Δημήτρης Τσαλδάρης ενώ στην αποστολή θα είναι αν και όχι απόλυτα έτοιμος ο Χρήστος Ταπούτος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ