ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελευταία στιγμή του Διαμαντίδη εν όψει ΑΕΚ

Τελευταία στιγμή του Διαμαντίδη εν όψει ΑΕΚ
Διαμαντίδης INTIME SPORTS

Με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να είναι το μοναδικό ερωτηματικό, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ (3/1, 18:00). Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του 35χρονου γκαρντ στο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (3/1, 18:00) για τη 12η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αλλά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν ξέρει ακόμη ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του. Κι αυτό γιατί ερωτηματικό εξακολουθεί να αποτελεί η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος "λαβώθηκε" στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, για την πρεμιέρα του Top 16 της Euroleague.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στον αριστερό προσαγωγό, με αποτέλεσμα σήμερα (2/1) να κάνει μόνο μέρος του προγράμματος. Η προετοιμασία του "τριφυλλιού" ολοκληρώθηκε το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, αλλά ο "Σάλε" θα πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει αν θα έχει στη δωδεκάδα τον Δημήτρη Διαμαντίδη, την ώρα που ο Λευτέρης Μποχωρίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα για μία ακόμη ημέρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ