ΚΑΒΑΛΑ

Τελευταία συνάντηση με... 5Χ5

Τελευταία συνάντηση με... 5Χ5
Παλάσιο

Μετά το δείπνο του προέδρου, στην Καβάλα η χρονιά τελείωσε με ποδοσφαιρικό αγώνα 5Χ5

Άλλωστε, στο σημερινό (Παρασκευή) ποδοσφαιρικό διπλό έλειπαν αρκετοί παίκτες, όπως οι Σίμμονς και Ντιν που βρίσκονται στην Αθήνα για διακοπές, οι Κυρίτσης και Νίκου που είχαν λόγους να βρίσκονται στην πρωτεύουσα (για παράδειγμα ο δεύτερος προετοιμάζει το γάμο του), αλλά και οι Σέρβοι Τσέρανιτς και Ραϊτσεβιτς οι οποίοι έφυγαν για την ιδιαίτερη πατρίδα τους.
Απών ήταν άλλωστε και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής που έφυγε για τη Θεσσαλονίκη, ενώ εκεί βρίσκεται πλέον και ο Σάββας Ηλιάδης. Οι υπόλοιποι που βρίσκονται ακόμα στην Καβάλα έπαιξαν 5Χ5 και το καταευχαριστήθηκαν υπό το βλέμμα και του προέδρου Κωνσταντίνου Παπακωνσταντίνου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι πρώτες συζητήσεις με τους παίκτες και αφού πρώτα τεθεί επί τάπητος το θέμα της παραμονής του Βαγγέλη Αλεξανδρή ο οποίος αναμένεται από Δευτέρα να βρεθεί και πάλι στην Καβάλα.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι οι "Αργοναύτες" θα προσπαθήσουν να κρατήσουν κάποιους παίκτες οι οποίοι προσέφεραν πολλά όπως για παράδειγμα οι Παλάσιο, Ραίσεβιτς, Κυρίτσης.




TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ