ΑΡΗΣ

Τελευταίο 48ωρο για Τσαλδάρη

Τελευταίο 48ωρο για Τσαλδάρη
INTIME SPORTS

Το ξεκίνημα του Σαββατοκύριακου, όπως αναμενόταν, έδειξε την διάθεση της ΚΑΕ Άρης και του Δημήτρη Τσαλδάρη να έρθουν πιο κοντά σε συμφωνία.

Μέχρι στιγμής ωστόσο τίποτα δεν έχει ακόμη τελειώσει θετικά ή αρνητικά με το επόμενο 48ωρο, Κυριακή και το αργότερο Δευτέρα, να φαντάζει ως το καθοριστικό για την επίτευξη της συμφωνίας.

«Αγκάθι» παραμένει η επίτευξη της συμφωνίας στο οικονομικό και όχι στην χρονική διάρκεια της συνεργασίας όπου φαίνεται να υπάρχει ταύτιση αυτή να είναι διετούς χρονικής διάρκειας.

Ο Τσαλδάρης εξάλλου αποτελεί και τον διακαή πόθο του Βαγγέλη Αλεξανδρή όλες αυτές τις τελευταίες μέρες και ουσιαστικά την τρίτη και τελευταία κίνηση μέχρι το τζάμπολ της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Με τις άλλες δύο κινήσεις να βρίσκονται στην διάθεσή του το ίδιο διάστημα. Αρχικά αύριο ο Ματέι Κρούσιτς που αναμένεται δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης και ακολούθως την Δευτέρα το μεσημέρι ο Ντομινίκ Τζέιμς.

Όσο για τον Τσαλδάρη η αισιοδοξία της απόκτησής του προκύπτει δια στόματος του τεχνικού του Άρη την ίδια ώρα που ο διεθνής αριστερόχειρας γκαρντ προτιμάει τον δρόμο της σιωπής αν και από το περιβάλλον του προκύπτει πως αν όχι αύριο το αργότερο την Δευτέρα θα έχουνε ξεκαθαρίσει τα πάντα.

Σε περίπτωση που ο Τσαλδάρης συμφωνήσει με τον Άρη αυτό θα συνδυαστεί με την επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από δύο χρόνια. Σε διαφορετική περίπτωση όλα δείχνουν πως θα παραμείνει κάτοικος εξωτερικού και το πιθανότερο και πάλι Ιταλίας.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η οικονομική διαφορά που είχε διαφανεί μέχρι χθες Παρασκευή φαίνεται να άρχισε να κάμπτεται σήμερα και ίσως και εντελώς στο διήμερο που θα ακολουθήσει ή ακόμη και αύριο.

Σε ένα φλερτ όπου η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θέλοντας να διορθώσει τα κακώς κείμενα των φιλικών παιχνιδιών δείχνει αποφασισμένη για οικονομική υπέρβαση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ