ΑΡΗΣ

Τελικός με κόσμο αλλά όχι στα "Δύο Αοράκια" το θέλω του Αρβανίτη

Τελικός με κόσμο αλλά όχι στα "Δύο Αοράκια" το θέλω του Αρβανίτη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, τοποθετήθηκε στο facebook για τον ορισμό της τοποθεσίας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος της 19ης Φεβρουαρίου με αφορμή τη φημολογία για τα "Δύο Αοράκια".

Η φημολογία ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος της 19ης Φεβρουαρίου μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού θα γίνει στα "Δύο Αοράκια", στο κλειστό της πόλης του Ηρακλείου, έφερε τη τοποθέτηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη. Με αυτή εκφράζει κάθετα την αντίδρασή του για την επιλογή της συγκεκριμένης έδρας έχοντας και την εμπειρία βρισκόμενος στην ίδια θέση με ότι είχε ζήσει τρία χρόνια νωρίτερα. Στο τελικό του 2014.

Η τοποθέτηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, στο λογαριασμό του στο facebook ήταν η εξής:

"Οι διαρροές για Ηράκλεια, Αοράκια κτλ μόνο τυχαίες δεν είναι. Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος που να αναγκάσει τον Άρη να παίξει έναν τελικό ξανά στην Κρήτη. Επίσης δήθεν τοπικές κοινωνίες και άλλες τέτοιες γελοιότητες που αποδείχθηκαν στην πράξη παρωδίες του χειρίστου είδους δεν γίνονται αποδεκτές. Τέλος επειδή προέρχομαι από την κερκίδα-και είναι τιμή μου αυτό-ο Άρης θα πάει να παίξει τον τελικό με τον κόσμο του. Ζητάμε το αυτονόητο για έναν τελικό, ΙΣΟΝΟΜΙΑ!!!!".

Τελικός με κόσμο αλλά όχι στα "Δύο Αοράκια" το θέλω του Αρβανίτη

Είναι ξεκάθαρο μέσα από τη τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης έχει ένα διπλό θέλω για το τελικό της 19ης Φεβρουαρίου. Το έχει να κάνει με το να διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στην επιστροφή της σε αυτόν και πάλι μετά από τρία χρόνια και όχι όπως είχε συμβεί στα "Δύο Αοράκια". Τότε όπου βρέθηκαν κάποιοι μόνο πίσω από τον πάγκο της ομάδας και σε όλο το υπόλοιπο ήταν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού με τους υπεύθυνους της ΕΟΚ να βλέπουν να γκρεμίζεται το δικό τους θέλω αφού στην κερκίδα δεν υπήρχε ισονομία. Κι όσο για το δεύτερο θέλω του είναι το παιχνίδι να μην γίνει και πάλι στα "Δύο Αοράκια" του Ηρακλείου σε καμία περίπτωση.

Τη στιγμή που μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, κάτι που φανερώνει ότι τηρείται στάση αναμονής για την οριστική απόφαση της ΕΟΚ που θα γίνει γνωστή μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα. Όσον αφορά το θέμα του κόσμου στις κερκίδες της έδρας του τελικού όποιας και αν θα είναι αυτής στον Άρη θέλουν και απαιτούν ισονομία με δεδομένη την εικόνα που έχουνε παρουσιάσει οι φίλαθλοι της ομάδας. Όσο δε για το ποια θα είναι η έδρα του τελικού βασικό θέλω είναι να γίνει σε κάποιο γήπεδο στη βόρεια Ελλάδα, ενώ δείχνουν διατεθειμένοι να συζητήσουν ακόμη και τη κλήρωση της έδρας μεταξύ των δύο φιναλίστ. Της Nick Galis Hall και του ΟΑΚΑ που είναι η έδρα του Παναθηναϊκού με μοιρασμένα εισιτήρια όπως είχε γίνει και στον προ διετίας τελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Πατρών.

Πλέον στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης τηρούν στάση αναμονής της απόφασης της ΕΟΚ. Δεν αποκλείεται δε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης, να έχει επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο. Αυτή είναι πολύ πιθανό να γίνει την Πέμπτη (19/01) ή ακόμη και με την πλευρά του Παναθηναϊκού και τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ της, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι δυο τους εξάλλου είχανε τετ α τετ σε πολύ καλό κλίμα στο περιθώριο της κλήρωσης - ορισμού των διαιτητών στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ