ΑΡΗΣ

Τέλος καλό όλα καλά με τα δελτία

Τέλος καλό όλα καλά με τα δελτία
INTIME SPORTS

Έστω και την παραμονή του πρώτου επίσημου αγώνα, με τον Φιλαθλητικό στο κλειστό του Ζωγράφου, η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης πέτυχε την έκδοση των δελτίων από την ΕΟΚ των Αμερικανών Κλιφ Κόλιμον και Τσέις Σάιμον.

Παρόντος των Αμερικανών Κλιφ Κόλιμον και Τσέις Σάιμον θα παρουσιαστεί ο Άρης αύριο το απόγευμα στο πρώτο επίσημο αγώνα της νέας αγωνιστικής περιόδου απέναντι στον Φιλαθλητικό στο κλειστό του Ζωγράφου για τον θεσμό του Κυπέλλου καθώς η ΕΟΚ εξέδωσε τα δελτία τους.

Κι όσο για τον τρίτο Αμερικανό του Βαγγέλη Αλεξανδρή τον Όριον Άουτερμπριτζ το δελτίο είναι να καθυστερήσει το πολύ δύο ημέρες αν και όλα έδειχναν πως δεν θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί εξαιτίας τραυματισμού του από την παρουσία του Άρη στην Βουλγαρία.

Μία εξέλιξη που όπως είναι επόμενο σκόρπισε χαμόγελα στο τεχνικό τιμ του Άρη και σε όλους στο Αλεξάνδρειο επιβεβαιώνοντας την σιγουριά που αφηνόταν να διαρρεύσει όλες αυτές τις προηγούμενες ημέρες.

Σημαντικό ρόλο ωστόσο στην διευθέτηση του όλου θέματος παρά την απαγόρευση που έχει επιβληθεί στην ΚΑΕ Άρης από την FIBA είχε να κάνει και με τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν από υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΟΚ και ειδικότερα από τον πρόεδρό της Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή που είχε αναλάβει τα ηνία της ΚΑΕ Άρης η νυν διοίκησή της είχε επικοινωνήσει μαζί του ενώ είχε μεσολαβήσει στο να γίνει η σχετική συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ