ΑΡΗΣ

Εκτός πλάνων ο Κουμπούρας

Εκτός πλάνων ο Κουμπούρας
Κουμπούρας INTIME SPORTS

Ο Φάνης Κουμπούρας δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του Άρη, Σάρον Ντρούκερ, ο οποίος τον έχει ήδη ενημερώσει για την απόφαση του.

Ο Έλληνας παίκτης τέθηκε εκτός προπονήσεων και ενημερώθηκε από τον Σάρον Ντρούκερ ότι θα πρέπει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού παρά το καλό ξεκίνημά του τη φετινή περίοδο, δεν υπήρξε η ανάλογη συνέχεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ντρούκερ το τελευταίο τρίμηνο δεν του έδινε καν χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα ο έμπειρος Έλληνας πλέι μέικερ να αγωνίστηκε 30 δευτερόλεπτα εναντίον του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων και 7 στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Η κοινοποίηση στον παίκτη από τον Ντρούκερ έγινε το απόγευμα της Πέμπτη λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης και παραμένει ερωτηματικό για τι ακριβώς συνέβη και ο κόουτς των "κίτρινων" κράτησε αυτήν την στάση από το παιχνίδι με την Τσεντεβίτα στο Ζάγκρεμπ και μετά.

Μεταξύ άλλων ο Κουμπούρας ενημερώθηκε ότι δεν του λύνεται το συμβόλαιο που έχει μέχρι το καλοκαίρι και ότι μπορεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά αν όμως δεν καταφέρει να βρει ομάδα θα πληρωθεί κανονικά το συμβόλαιο του μέχρι το τέλος της σεζόν παραμένοντας όμως εκτός πλάνων.

Κάτι που ήταν το θετικό της υπόθεσης για τον Κουμπούρα που μπορεί να πάρει μεταγραφή μόνο σε ομάδα του εξωτερικού λόγω του νόμου που ισχύει στην Ελλάδα και μέχρι να γίνει αυτό θα παραμείνει τυπικά παίκτης του Άρη αν και δεν αποκλείεται άμεσα να μεταβεί σε κάποια για να δοκιμαστεί.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης στην κίνηση αυτή του Ντρούκερ στα τέλη Ιανουαρίου, και παρά το ότι τους τελευταίους τρεις μήνες έκανε ξεκάθαρο με την στάση του ότι δεν υπολόγιζε καν στον Κουμπούρα, αποδεικνύει πως δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και στήριξης στον Ισραηλινό τεχνικό.

Κι όσο για τον έμπειρο πλέι μέικερ όλο αυτό το διάστημα του παραγκωνισμού του και παρά την δικαιολογημένη του δυσαρέσκεια αφού το περασμένο καλοκαίρι πριν υπογράψει το συμβόλαιό του ο Ντρούκερ του είχε ξεκαθαρίσει πως τον υπολογίζει ως δεύτερο πλέι μέικερ δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα όντας συνεπής στις υποχρεώσεις του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ