ΜΠΑΓΕΡΝ

Τέλος ο Λάσο από την Μπάγερν

12/10/2023 Panathinaikos Vs Bayern Munich for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
12/10/2023 Panathinaikos Vs Bayern Munich for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Έκπληξη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αφού η Μπάγερν ανακοίνωσε ξαφνικά την αποχώρηση του Πάμπλο Λάσο από τον πάγκο της ομάδας για οικογενειακούς λόγους.

Ο Πάμπλο Λάσο αποτελεί παρελθόν από την Μπάγερν. Σε μία είδηση που αιφνιδίασε το ευρωπαϊκό μπάσκετ, η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Βάσκου τεχνικού για οικογενειακούς λόγους.

"Η απόφαση του Πάμπλο είναι προσωπική και μας αιφνιδίασε, αλλά τον σεβόμαστε πολύ ως προπονητή και ως άνθρωπο και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την δουλειά του και την προσήλωση που έδειξε στο παρελθόν για μία πετυχημένη σεζόν" ανάφερε ο GM της Μπάγερν, Μάρκο Πέσιτς, στην ενημέρωση της Μπάγερν, προσθέτοντας ότι "ευχόμαστε στον Πάμπλο τα καλύτερα για το μέλλον του. Πάντα θα είναι συνδεδεμένος με εμάς και όχι μόνο για τους τίτλους που κατέκτησε".

Ο Λάσο πρόλαβε να καθίσει μόλις μία σεζόν στον πάγκο της Μπάγερν, στην πρώτου του προπονητική προσπάθεια μακριά από την Ισπανία, κατακτώντας το double στην Γερμανία.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ