ΑΡΗΣ

Τέλος ο Τόμας από τον Άρη

Τέλος ο Τόμας από τον Άρη
INTIME SPORTS

Ο Τζον Τόμας υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα την Κυριακή εις βάρος του Λευτέρη Σούμποτιτς και πλέον αποτελεί παρελθόν από τον Άρη. Σε αντικατάσταση παίκτη θα προβεί η ομάδα

Μία εξέλιξη την οποία ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/04) η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης παρά το γεγονός ότι νωρίτερα ο Αμερικανός σέντερ είχε βρεθεί στα γραφεία ζητώντας συγνώμη που δεν έγινε αποδεκτή.


Πλέον ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός του Άρη από χθες κινείται σε ακόμη πιο γοργούς ρυθμούς στην εύρεση άλλου Αμερικανού σέντερ με ύψος τουλάχιστον 2.07μ. με τις περιπτώσεις των Μάρκο Σκέκιτς και Ρικάρντο Μαρς να μην απασχολούνε. Σε αντικατάσταση παίκτη θα προβεί η ομάδα

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για την περίπτωση του Τόμας ανάφερε: "Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο καλαθοσφαιριστής, Τζον Τόμας υπέπεσε σε βαρύτατο πειθαρχικό παράπτωμα εις βάρος του προπονητή μας, παρουσία όλων των καλαθοσφαιριστών, με αποτέλεσμα ο Λευτέρης Σούμποτιτς να ζητήσει από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ την άμεση απομάκρυνσή του από την ομάδα.


Για το λόγο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο θα καταγγείλει τη σύμβαση του παίκτη με αποκλειστική του υπαιτιότητα και επομένως ο Άρης από σήμερα βρίσκεται σε διαδικασία αντικατάστασης του καλαθοσφαιριστή".


Συγκεκριμένα στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας στην προβολή του βίντεο πριν από την έναρξη της προπόνησης του Άρη ο Σούμποτιτς μιλούσε σε αυστηρό τόνο στους παίκτες του για τα λάθη που είχαν κάνει το Σάββατο στο κλειστό της Αρτάκης στην Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα να χάσουνε από τον Πανιώνιο.


Σε κάποια στιγμή ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός του Άρη μεταξύ άλλων απευθύνθηκε και στον Τόμας που σύμφωνα με πληροφορίες θέλησε να τοποθετηθεί κάτι που δεν του επιτράπηκε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την αίθουσα και κάπου εκεί να γράψει τους τίτλους τέλους της συνεργασίας του με την ΚΑΕ Άρης.


Το σίγουρο πάντως είναι ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστεί στο αυριανό της τελευταίο παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της Α1 με τον Ίκαρο Καλλιθέας μεθαύριο το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης χωρίς τον Τόμας αλλά χωρίς αυτό που θα κληθεί να καλύψει το κενό του κάτι που ο Σούμποτιτς επιθυμεί να γίνει πράξη μέχρι την έναρξη των πλέι οφ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ