EUROLEAGUE

Τεόντοσιτς: ''Χαρούμενος στη Μόσχα αλλά...''

Τεόντοσιτς: ''Χαρούμενος στη Μόσχα αλλά...''

Ο Μίλος Τεόντοσιτς παραδέχθηκε ότι υπάρχει πίεση στην ΤΣΣΚΑ μετά τις τελευταίες αποτυχίες στα Final-4 και πέταξε το μπαλάκι στην ''ομάδα του στρατού'' όσον αφορά την παραμονή του στη Μόσχα!

Πολλά συμβόλαια είναι προ της λήξης τους στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά ουδείς ασχολείται. Βλέπετε, το Final-4 στο Μιλάνο θα κρίνει το μέλλον των Μίλος Τεόντοσιτς, Αντρέι Βορόντσεβιτς, Βλάντιμιρ Μίτσοφ και Αλεξέι Ζοζούλιν

"Πριν την έναρξη της σεζόν, σε συνάντηση της ομάδας, είπα στα παιδιά ότι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις οφείλουν να ξέρουν ότι αν δεν πάμε στο Final Four, ουδείς θα ανανεώσει. Αν πάμε, θα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος για το ποιος θα μείνει. Οπότε, υπομονή μέχρι το Μάιο" έσπευσε να ξεκαθαρίσει ο Αντρέι Βατούτιν βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς ρωτήθηκε από ρωσικά Μέσα για το μέλλον του στη Μόσχα και το ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ ωστόσο… παρέπεμπε στην ''ομάδα του στρατού'': ''Είμαι χαρούμενος στη Μόσχα όμως, ειλικρινά, δεν σκέφτομαι το μέλλον και δεν θέλω να προβλέψω το τι θα συμβεί το καλοκαίρι, όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου. Δεν εξαρτάται από μένα αλλά από την ομάδα''.

Εν συνεχεία, ο Σέρβος γκαρντ μίλησε για το Μιλάνο, τις τελευταίες αποτυχίες στα Final-4 κι έχρισε φαβορί τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα: ''Νομίζω ότι θα είμαι απόλυτα έτοιμος. Είναι γεγονός ότι υπάρχει πίεση μετά τις δυο τελευταίες αποτυχίες στα Final-4 όμως προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πολύ. Θα είμαι χαλαρός στο Μιλάνο. Αυτή τη φορά, η ΤΣΣΚΑ δεν είναι το φαβορί. Είναι αλήθεια ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα έκαναν εξαιρετική χρονιά κι έχουν το προβάδισμα!''.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ