ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Τεόντοσιτς: "Αγαπώ την ΤΣΣΚΑ"

Τεόντοσιτς: "Αγαπώ την ΤΣΣΚΑ"

Την τελευταία διετία, ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει ακούσει τα εξ αμάξης. Έχει προσδιοριστεί και ως ο λόγος των αποτυχιών της ΤΣΣΚΑ, στα Final Four. Τι είχε να πει εκείνος; Τελείως διαφορετικά πράγματα!

Η σεζόν 2014-15 τελείωσε με δυο κούπες για την ΤΣΣΚΑ, καθώς εκτός της VTB United League, πήρε και εκείνη της πρωταθλήτριας Ρωσίας (λίγκα που έπαψε να υπάρχει από φέτος!). Από το ολότελα, καλή και η Παναγιώτενα, θα πείτε. Το αυτό λένε και οι της "ομάδας του στρατού". Τι λέει ο MVP των τελικών, Μίλος Τεόντοσιτς;

Πέραν των τετριμμένων (" οποιοσδήποτε από αυτήν την ομάδα θα μπορούσε να αναδειχθεί MVP"), εξήγησε και ότι " δείξαμε χαρακτήρα στις σειρές των ημιτελικών και των τελικών. Νιώθω εξουθενωμένος, γιατί ήταν μεγάλες σειρές, με back to back παιχνίδια. Ήταν πολύ απαιτητικές και από πνευματικής άποψης, πολλώ δε από τη στιγμή που είχε προηγηθεί η αποτυχία στο Final Four της Euroleague. Αποδείξαμε ωστόσο, έστω και στο τέλος ότι δεν ήλθαμε στην ΤΣΣΚΑ, μόνο για τα λεφτά, αλλά και για να κατακτήσουμε τίτλους, κάτι που κάναμε".

Ήταν η καλύτερη σεζόν του στην ΤΣΣΚΑ, από... ατομικής άποψης; " Δεν μπορώ να το πω αυτό. Είναι δύσκολο να συγκρίνω αυτό που έγινε φέτος, με τα δυο προηγούμενα χρόνια εδώ. Συν τοις άλλοις, δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Ειλικρινά ωστόσο, δεν βλέπω κάποιες μεγάλες διαφορές αν συγκρίνω όσα έγιναν φέτος, με τη χρονιά που έπαιζα δίπλα στον Κιριλένκο. Σε όλες τις περιπτώσεις, έδωσα τα πάντα στην ομάδα".

Μετά το δεύτερο ματς στο Κρασνοντάρ και το 2-2 της ΤΣΣΚΑ, στη σειρά των "8" με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν " ήταν που αισθάνθηκα βέβαιος πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν θέλαμε να παραιτηθούμε. Ήμασταν σε κακή κατάσταση, αλλά καταφέραμε και αντιδράσαμε μετά το 0-2 και μολονότι είχε μεσολαβήσει το Μιλάνο. Πήγαμε εκεί και παίξαμε καλό μπάσκετ. Για εμένα, αυτό ήταν ένα σημάδι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στο Κρασνοντάρ βρήκαμε τη χημεία και την ενέργεια που χρειαζόμασταν".

Το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ ολοκληρώθηκε. Τι θα κάνει; " Νιώθω κομμάτι της ΤΣΣΚΑ. Αλλά πιστεύω πως αυτήν την ερώτηση πρέπει να την κάνετε στη διοίκηση. Πραγματικά αγαπώ αυτήν την ομάδα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, τώρα".

Πόσο θα επηρεάσει την απόφαση του, ο νέος προπονητής, δεδομένου ότι αποχωρεί ο Μεσίνα; Και τι έχει να πει για τη σχέση του με τον Μεσίνα; "Η ΤΣΣΚΑ είναι οικογένεια. Και κάποιες φορές, μέσα στην οικογένεια προκύπτουν προβλήματα, κάτι που είναι φυσιολογικό. Όπως φυσιολογικό ήταν που είχαμε διαφωνίες με τον κόουτς. Ο καθένας μας ήθελε το καλύτερο για την ομάδα, αλλά ο καθένας έχει και τη δική του οπτική. Προσωπικά, δεν έχω κάτι εναντίον του Έτορε ή των συμπαικτών μου. Το πιο σημαντικό, είναι το αποτέλεσμα. Και τώρα είμαστε πρωταθλητές".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ