ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Τεόντοσιτς: "Ευτυχώς παίζουμε στην έδρα μας"

Τεόντοσιτς: "Ευτυχώς παίζουμε στην έδρα μας"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ με την Μπάμπεργκ (26/10, 7.15μ.μ.), έπλεξε το εγκώμιο των Γερμανών και... θυμήθηκε την ήττα του Ολυμπιακού.

Φαίνεται πως ακόμα ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν μπορεί να χωνέψει την περσινή ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάμπεργκ. Στις δηλώσεις του για το ματς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Μπάμπεργκ (26/10, 7.15μ.μ.) αναφέρθηκε και στο ματς που έχασε πέρσι ο Ολυμπιακός στη Γερμανία.

Γι' αυτό το λόγο, κατέληξε ότι είναι ευτύχημα που η ομάδα του αντιμετωπίζει εντός έδρας την Μπάμπεργκ.

"Έπαιξα πέρσι κόντρα στην Μπάμπεργκ και γνωρίζω αρκετά καλά ότι έχουν παραμείνει πιστοί στο στυλ παιχνιδιού τους που είναι γρήγορο, δυνατό και με ενέργεια", υπογράμμισε ο Τεόντοσις και συμπλήρωσε:

"Ο Ολυμπιακός η προηγούμενη ομάδα μου έχασε στο Μπάμπεργκ την περασμένη σεζόν και φέτος στο πρώτο της παιχνίδι στην έδρα της κατέστρεψε την Ζάγκρεμπ. Οπότε δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις ότι η Μπάμπεργκ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα μέσα στην έδρα της.

Ευτυχώς παίζουμε στην έδρα μας, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά προκειμένου να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο που αρέσκεται στα υψηλά σκορ".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ