ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Τέοντοσιτς: "Με την ΤΣΣΚΑ οι ... ολυμπιακοί"!

Τέοντοσιτς: "Με την ΤΣΣΚΑ οι ... ολυμπιακοί"!

Μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού στέλνει μέσω της ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο ...διπλωμάτης Μίλος Τεόντοσιτς. Διαβάστε τι ζητάει για το φάιναλ-φορ

Ο Μίλος Τεόντοσιτς στέλνει μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, απαντώντας στις ερωτήσεις των φιλάθλων και του ζητάει να είναι με την ....ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό της Παρασκευής, εναντίον του Παναθηναϊκού.

Η ερώτηση, βεβαίως, αφορούσε το ενδεχόμενο να παίξουν ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακός στον τελικό και πως θα αισθανόταν. Η απάντηση του Σέρβου μετρ της "διπλωματίας":

"Διονύση, ειλικρινά παίζοντας στον Ολυμπιακό το απόλαυσα και τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους οπαδούς της ομάδας. Τώρα, όμως, δεν σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο να χάσουμε στην Κωνσταντινούπολη. Είναι το τουρνουά της χρονιάς και υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ΤΣΣΚΑ. Σίγουρα, όμως, είμαι χαρούμενος που θα δω ξανά τους φίλους μου στον Ολυμπιακό και τον κόουτς Ντούντα Ίβκοβιτς. Ελπίζω οι οπαδοί του Ολυμπιακού να μας υποστηρίξουν στον ημιτελικό"

Είπε ακόμη ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν αστέρας της ΤΣΣΚΑ:

  • "Φέτος είμαι πιο ώριμος. Έχω μεγαλώσει, είμαι πιο έξυπνος μέσα στο παρκέ. Παίζω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, με πολύ υψηλά στάνταρ. Προφανώς έχει σημασία ότι έχω τριγύρω μου πολύ μεγάλους παίκτες και σπουδαίους ανθρώπους".
  • "Είμαι ευτυχής που αγωνίζομαι στην ΤΣΣΚΑ, δεν σκέφτομαι α πάω κάπου άλλου".
  • "Όλες οι μεγάλες ομάδες αισθάνονται μεγάλη πίεση. Η επιτυχημένη χρονιά μας δημιουργεί αυτοπεποίθηση και είμαστε συγκεντρωμένοι όσο δεν φαντάζεστε".
  • "Μέσα στο παρκέ εμπνέομαι από τη νίκη και απολαμβάνω να παίζω μπάσκετ".
  • "Ναι, κάρφωσα στα τελευταία παιχνίδια. Το ευχαριστήθηκα! Θα προσπαθήσω να το ξανακάνω. Για την Εθνική Σερβίας, σίγουρα απογοητεύτηκα από την πορεία μας στο Ευρωμπάσκετ. Θέλω πολύ να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ελπίζω να το πετύχω στο μέλλον. Το μόνο καλό είναι ότι αυτό το καλοκαίρι θα έχω ευκαιρία να ξεκουραστώ περισσότερο".
  • "Πιστεύω ότι φέτος μπορεί να φτάσω στην κορυφή".
  • "¨Μου αρέσει το παθος των Τούρκων φιλάθλων. Θα είναι ιδιαίτερα απολαυστικό το φάιναλ-φορ".
TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ