ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Τεόντοσιτς: "Θα ήθελα να απαντήσω στον κόσμο, αλλά..."

Τεόντοσιτς: "Θα ήθελα να απαντήσω στον κόσμο, αλλά..."
INTIME SPORTS

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε για το ματς της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό, όλα όσα άκουσε από τον κόσμο στο ΟΑΚΑ, ενώ τόνισε ότι δεν μιλάει πλέον σε Έλληνες δημοσιογράφους...

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ μίλησε στην ιστοσελίδα "Sovsport.ru" για τους Έλληνες δημοσιογράφους και όλα όσα άκουσε στο παιχνίδι.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Σέρβος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

Αρχικά μίλησε για τον κόσμο: " Οπωσδήποτε είναι πολύ δύσκολο. Σου δημιουργεί περισσότερα νεύρα και πίεση. Το σημαντικό όμως, είναι ότι κερδίσαμε". Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όσα του φώναζαν οι οπαδοί στο γήπεδο: " Τα είδα όλα, ειλικρινά ήταν όλα πολύ δυσάρεστα. Ναι και μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι έλεγαν. Ήταν όλα λάθος".

Σε ερώτηση για το αν ήθελε να τους απαντήσει δήλωσε: " Ναι πάρα πολύ. Αλλά δεν είναι η πρώτη μου μέρα στο μπάσκετ και έχω μάθει να ελέγχω τα συναισθήματά μου. Η απάντησή μου δεν έχει καμία σημασία, από την στιγμή που κέρδισε η ομάδα".

Έπειτα μίλησε για την ατμόσφαιρα και το αν θα την σύγκρινε με τα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό: " Εννοείται αυτό".

Τέλος, σε ερώτηση για το αν αρνήθηκε να μιλήσει σε Έλληνες δημοσιογράφους ή στους οπαδούς είπε: " Όχι, δεν αρνήθηκα στους οπαδούς. Δεν δίνω ποτέ συνεντεύξεις στον ελληνικό Τύπο. Σ' αυτήν την χώρα έχει πολλά μέσα ενημέρωσης και πολλούς απατεώνες και αδίστακτους δημοσιογράφους. Οπότε γιατί να τους μιλήσω;".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ