ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέπιτς: "Όνειρο για κάθε παίκτη"

Τέπιτς: "Όνειρο για κάθε παίκτη"
Τέπιτς

"Είναι όνειρο για κάθε παίκτη να παίζει στον Παναθηναϊκό" τόνισε ο Μιλένκο Τέπιτς κατά την άφιξη του

Ο πρώην παίκτης της Παρτίζαν αφήχθη στην Ελλάδα και τον υποδέχτηκε ο Μάνος Παπαδόπουλος ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βγήκε με τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς του Ολυμπιακού που επέστρεψε με την ίδια πτήση. Κατά την άφιξη του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο Τέπιτς έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.
" Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Είναι τιμή για μένα να παίξω στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτη να παίζει σε αυτή" τόνισε ο Τέπιτς.

"Ο Κέτσμαν κι ο Πέκοβιτς μου έχουν πει πάρα πολλά για τον Παναθηναϊκό. Όλα μοιάζουν τέλεια. Θα βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάρει και τους τρεις τίτλους την επόμενη χρονιά" πρόσθεσε.

Ακόμη μίλησε και για τους οπαδούς του "τριφυλλιού" λέγοντας ότι "Έχω δει τον κόσμο ως αντίπαλος και μπορώ να πω πως είναι φανταστικός".

Ανακοινώθηκε η απόκτησή του

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα τη δεύτερη προσθήκη της που είναι ο Μιλένκο Τέπιτς. Ο Σέρβος γκαρντ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους "πράσινους".

Η ανακοίνωση των "πρασίνων" αναφέρει: "Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με τον καλαθοσφαιριστή MILENCO TEPIC για τα επόμενα 3 χρόνια".

Ο Μιλένκο Τέπιτς θα αναχωρήσει το βράδυ και μετά θα επιστρέψει για να πάρει μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Δεν τα βρήκαν οι "πράσινοι" με "Σάρας"
Καθυστέρηση υπάρχει στην ανανέωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αφού το απόγευμα της Τετάρτης οι δύο πλευρές είχαν μία αρχική διαφωνία.















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ