ΑΡΗΣ

Τέρι: "Δεν βλέπω την ώρα"

Τέρι: "Δεν βλέπω την ώρα"
Τέρι

"Όριο μου είναι ο ουρανός", δήλωσε ο Ρέισον Τέρι, κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη

Με καπελάκι του Άρη στο κεφάλι, είπε στους Έλληνες δημοσιογράφους: " Ο Άρης είναι η ομάδα που μου ταιριάζει και ανυπομονώ να αγωνιστώ γι’ αυτήν. Μπροστά μου παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία και θέλω να ανταποκριθώ πλήρως σε αυτήν πρόκληση της καριέρας μου".

Στη συνέχεια, τόνισε ότι παρά τις προτάσεις του από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, ο Άρης, ήταν η κατάλληλη επιλογή: " Αν και υπήρχαν ορισμένες ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για μένα, εγώ ένιωθα ότι ο Άρης ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Επίσης οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τους αντίστοιχους των Ντάλας Μάβερικς οι οποίοι είχαν τα δικαιώματα μου και μου είπαν μάλιστα και αυτοί ότι ο Άρης είναι η ομάδα που μου ταιριάζει".

" Ξέρω ότι ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα με μεγάλη παράδοση και πραγματικά μου άρεσε πολύ η ιδέα να έρθω εδώ πέρα. Είδα μάλιστα μερικά κλίπς αλλά και διάφορα κείμενα σχετικά με την ομάδα που με έκαναν να διαπιστώσω ότι σε αυτήν υπάρχει μια εκπληκτική μπασκετική ατμόσφαιρα και ήθελα πολύ να αποτελέσω μέλος της. Ανυπομονώ να συναντήσω τους ανθρώπους που την περιβάλλουν και να δημιουργήσω φιλίες με αρκετό κόσμο που ζει εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που αυτό συνέβη τελικά και είμαι έτοιμος για να ξεκινήσω".

Όσον αφορά στη συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα, τόνισε ότι ξέρει ήδη μερικά πράγματα: " Μίλησα με τον Σαμόντ Ουίλιαμς, ο οποίος φοίτησε στο ίδιο πανεπιστήμιο με εμένα και ήταν πολύ καλός παίκτης. Μίλησα επίσης με τον Εντ Κότα, αλλά και τον Ντάντε Καλάμπρια μερικές φορές και μου είπαν ότι είναι μια πολύ καλή διοργάνωση και αν παίξω σε αυτήν δεν θα την αλλάζω με καμία άλλην στον κόσμο. Εγώ όμως θέλω να το ζήσω και από την δική μου πλευρά και δεν βλέπω την ώρα να αρχίσει αυτή η πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα μου".

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε εκτός ρόστερ των Ντάλας Μάβερικς, δεν δυσκολεύθηκε να έρθει στην Ελλάδα: " Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση μου να έρθω στον ΑΡΗ. Από την στιγμή που έμαθα ότι η ομάδα ενδιαφερόταν για μένα και με ήθελε στο δυναμικό της, αυτομάτως ήθελα και εγώ το ίδιο να έρθω. Όπως είπα και πριν είμαι έτοιμος και αρκετά χαρούμενος που έρχομαι στον Άρη".

Όσον αφορά στις δυνατότητές του στο παρκέ, ο Τέρι... δεν βάζει όριο: " Το μόνο όριο σε αυτά που μπορώ να κάνω στο παρκέ είναι ο ουρανός. Μπορώ να κάνω τα πάντα. Ήρθα εδώ για να παίξω μπάσκετ και να κάνω οτιδήποτε χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα μου. Παίζω περισσότερο μακριά από το καλάθι. Αυτό είναι βασικά το παιχνίδι μου. Μου αρέσει να κάνω πτήσεις γύρω από το καλάθι και να διασκεδάζουν οι φίλαθλοι βλέποντας με να αγωνίζομαι. Παρόλα αυτά παίζω και στις δύο θέσεις των φόργουορντ, αλλά μου αρέσει να παίζω κυρίως από την περιφέρεια. Αυτή είναι η φυσική μου θέση".

Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις
Μετά το αεροδρόμιο, ο Τέρι, κατευθύνθηκε στη νέα του οικία και στη συνέχεια ακολούθησε μια σειρά ιατρικών εξετάσεων, όπως επίσης και ο Τέρελ Καστλ, τις οποίες αναμένεται να ολοκληρώσει αύριο και αμέσως μετά θα μεταβούν αμφότεροι στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.

Έλαβε το πιστοποιητικό συμμετοχής
Στην χθεσινή προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια ήταν και πάλι μέσα στις πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν το πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την άρτια οργάνωση και οικονομική ευρωστία που επικρατεί στοσύλλογο.















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ