ΑΡΗΣ

Τέρι: "Με το μυαλό κόντρα στην Ταού"

Τέρι: "Με το μυαλό κόντρα στην Ταού"
Τέρι

Το μυαλό όλων βρίσκεται στο μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης για την Ευρωλίγκα στην Βιτόρια με την Ταού

Ένα παιχνίδι όπου ο Άρης θέλει την νίκη για να κρατήσει σε μεγαλύτερο βαθμό ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση από τον όμιλο του ΤΟΡ 16 με τον Ρέισον Τέρι να τονίζει: " Πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ' ότι στην Τουρκία.

Η Ταού είναι μία πολύ καλή ομάδα, το έχει αποδείξει κερδίζοντας μας μέσα στο Αλεξάνδρειο. Πρέπει να παίξουμε καλά επιθετικά και παράλληλα να εγκλωβίσουμε το δικό τους επιθετικό παιχνίδι, αναγκάζοντας τους να κάνουν λάθη. Η συγκέντρωση θα είναι ένα στοιχείο που θα παίξει σημαντικό ρόλο και σίγουρα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στην Ταού για σαράντα λεπτά

".

Κι όσο για την χθεσινή του εμφάνιση απέναντι στο Μαρούσι, εξαιτίας της οποίας πήρε τα εύσημα από τον προπονητή του Γκόρντον Χέρμπερτ, δήλωσε: " Για όσο παίζω δίνω το 100% των δυνάμεων μου και ακολουθώ τις εντολές του προπονητή μου για να μπορώ κι εγώ να βοηθήσω όπως μπορώ για να έρθει η νίκη. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να φτάσω σε ακόμα καλύτερο επίπεδο".

Από την πλευρά του ο Μπρέισι Ράιτ αναφερόμενος στην νίκη επί του Αμαρουσίου τόνισε: " Κάθε νίκη είναι καλή, όπως και να έρχεται. Ξεκινήσαμε χαλαρά και αυτό έχει να κάνει με την ενέργεια που χάθηκε στην Κωνσταντινούπολη, όπου έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε.

Είχαμε και το ταξίδι της επιστροφής, ουσιαστικά δεν ξεκουραστήκαμε καθόλου. Το Μαρούσι είναι αρκετά καλή ομάδα, προέρχονταν από τέσσερις εκτός έδρας νίκες, όπως αυτή επί του Παναθηναϊκού. Δεν κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση αλλά σημασία έχει η νίκη

".

Κι όσο για το ραντεβού της Τετάρτης με την Ταού στην Βιτόρια ο Ράιτ επισήμανε πως: " Θα πρέπει να κάνουμε ότι και με την Φενέρ και ακόμα καλύτερα. Πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Θα φροντίσουμε πρώτα να διασκεδάσουμε το παιχνίδι και να παλέψουμε για την νίκη".

Εκτός από τον Ρεϊσόν Τέρι και ο Βλάντιμιρ Μπόισα πήρε τα εύσημα του Γκόρντον Χέρμπερτ στην διάρκεια των δηλώσεων του Καναδού τεχνικού του Άρη στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης επί του Αμαρουσίου. Όσο για τον διεθνή Γεωργιανό φόργουορντ το μυαλό του με το άκουσμα της κόρνας της λήξης βρισκόταν ήδη στην μάχη της Τετάρτης με την Ταού για την Ευρωλίγκα.

" Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορέσαμε να κερδίσουμε έναν αντίπαλο που ήταν ανεβασμένος και έρχονταν από μία μεγάλη νίκη. Παίξαμε καλή άμυνα, παλέψαμε στην επίθεση και πήραμε αυτό που θέλαμε. Τώρα κοιτάμε την Ταού, όπου πάμε για ότι καλύτερο. Είναι δύσκολο παιχνίδι και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις", επισήμανε ο Μπόισα.

Ο Χέρμπερτ αποφάσισε για σήμερα να δώσει ρεπό στους παίκτες του με τον Καναδό τεχνικό του Άρη να ανανεώνει το ραντεβού του μαζί τους για αύριο το μεσημέρι. Για την μοναδική εν Ελλάδι προπόνηση εν όψει του παιχνιδιού με την Ταού με την αποστολή του Άρη να αναχωρεί από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης το πρωί της Τρίτης.

Όσο για την Ταού; Η ομάδα του Νέβεν Σπάχια απόντος για ένα ακόμη παιχνίδι του Πιτ Μάικλ επικράτησε με 94-83 (ημ. 38-41) στην έδρα της της Μούρθια έχοντας για σκόρερ της τους: Πριτζιόνι 16(4), Ρακόσεβιτς 20(2), Πλάνινιτς 13, Τελέτοβιτς 5, Γιασάιτις 13(3), Σίνγκλετον, Σπλίτερ 11, Μουονέκε 10, ΜακΝτόναλντ.













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ