ΑΡΗΣ

Τέρι: "Μένουμε συγκεντρωμένοι"

Τέρι: "Μένουμε συγκεντρωμένοι"
Τέρι

Τη Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ, την επόμενη Τετάρτη, στο Ρέθυμνο

Μοναδικοί απόντες για τον Γκόρντον Χέρμπερτ οι Λάζαρος Αγαδάκος και Γιώργος Καλαϊτζής. Ο πρώτος συνεχίζει τις θεραπείες στο εγχειρισμένο αριστερό του γόνατο ενώ ο δεύτερος συνεχίζει να βρίσκεται στην Αθήνα μετά την άδεια που έχει πάρει για την γέννηση από χθες της τρίτης του κόρης.
Στην διάρκεια της μίνι προετοιμασίας της η ομάδα του Άρη θα δώσει και ένα δυνατό φιλικό την Πέμπτη κεκλεισμένων των θυρών στο Αλεξάνδρειο. Αυτό με την ΑΕ Λεμεσού του Τσαρλς Μπάρτον στα πλαίσια της δικής της προετοιμασίας για το Final Four του FIBA Eurocup του οποίου η ώρα άλλαξε σήμερα από 19:00 σε 17:00. Στην διάρκεια αυτού ο Χέρμπερτ είναι αλήθεια ότι θα έχει την ευκαιρία για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το σύνολό του εν όψει της συνέχειας και παράλληλα να προχωρήσει σε κάποιες δοκιμές.

Η νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου το απόγευμα του Σαββάτου πάντως όπως φάνηκε και στην πράξη το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο στην προπόνηση συνέβαλε στην ανύψωση της ψυχολογίας μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Στο πως παρουσιάστηκαν στο παρκέ οι παίκτες του Άρη στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ρεϊσόν Τέρι μιλώντας στην εκπομπή "Τζάμπολ" του Αθλητικού Metropolis.

" Μπήκαμε στο γήπεδο με έναν σκοπό. Να κερδίσουμε και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε αυτό που θέλαμε. Παίξαμε καλή άμυνα ενώ επιθετικά προσπαθήσαμε να συνεργαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και το πετύχαμε ως έναν βαθμό. Μένουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο που είναι η νίκη σε κάθε αγώνα".

" Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα ώστε να μπορούμε αυτά πάνω στα οποία δουλεύουμε να τα εφαρμόσουμε και μέσα στον αγώνα. Πιστεύω όμως ότι το βασικό είναι η συγκέντρωση και να μην ξεφύγουμε καθόλου από τον στόχο μας".

Ο Τέρι στάθηκε και στα πλέι οφ που πλησιάζουν λέγοντας πως: " Πρέπει να ανεβάζουμε ρυθμούς όσο πλησιάζουν τα πλέι οφ και να συνεχίσουμε την σκληρή προσπάθεια στις προπονήσεις. Επίσης να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομαδικότητας μας".

" Στο παιχνίδι με τον Κολοσσό είχαμε καλή συνεργασία στην άμυνα αλλά στην επίθεση θέλουμε περαιτέρω βελτίωση. Το βασικό είναι να εστιάσουμε στον στόχο που έχουμε στα πλέι οφ και σε κανένα σημείο να μην ξεφύγουμε απ' αυτόν όπως κάναμε στα παιχνίδια που χάσαμε".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ