ΑΡΗΣ

Tέρι: "Πρέπει να προκριθούμε"

Tέρι: "Πρέπει να προκριθούμε"
teri

Ο Άρης θα παίξει την Κυριακή με την Ολύμπια για το Κύπελλο Ελλάδας, με στόχο την πρόκριση στους "4"

Ο Ρέισον Τέρι με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη τόνισε: " Μπροστά μας έχουμε τον αυριανό πολύ σημαντικό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας όπου πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε για να προκριθούμε στους "4" του θεσμού.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να τα καταφέρουμε είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα. Εφόσον κάνουμε ότι μας ζητήσει ο κόουτς και συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο σκληρά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, τότε πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά

".

Aναφερόμενος στο παιχνίδι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα ο Αμερικανός φόργουορντ ανέφερε: " Ο πρώτος αγώνας με την Ολύμπια στην Λάρισα μπορεί να μην είχε κυλήσει σε προσωπικό επίπεδο όπως σχεδίαζα, αλλά ακόμη και έτσι η ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Ήταν ο πρώτος μου αγώνας στο ελληνικό Πρωτάθλημα και από τότε πιστεύω ότι έχω βρει τον ρυθμό μου και μπορώ να βοηθήσω καλύτερα την ομάδα".

Από κει και πέρα ο Τέρι σχολίασε: " Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις που δώσαμε στο ελληνικό Πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα παίξαμε πολύ καλά και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Όσον αφορά εμένα, θέλω να παίζω καλά και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου.

Θα κάνω τα πάντα για να κρατήσω την ίδια ενέργεια που βγάζω μέσα στο παρκέ και σίγουρα μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια έχω ξανά βρει την αυτοπεποίθηση μου που βρίσκεται πλέον σε υψηλά επίπεδα

".

Όσο για τους στόχους του Άρη στο κύπελλο κατέληξε: " Το πιο σημαντικό από όλα είναι να μην προτρέχουμε, αλλά να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Εφόσον κάνουμε αυτό το πράγμα, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε για το ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στο παρκέ.

Αυτήν την στιγμή σκεφτόμαστε την Ολύμπια Λάρισας και μόνο. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Εφόσον τα καταφέρουμε, αμέσως μετά θα σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο

".

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ στην αποστολή έχει 13 παίκτες οι οποίοι είναι οι εξής: Καστλ, Τέρι, Σεραπίνας, Ράϊτ, Καλαϊτζής, Ηλιάδης, Σκορδίλης, Μότολα, Μάσεϊ, Αγαδάκος, Τσαλδάρης, Παντελιάδης και Καραδολάμης.

Προχωρούν οι εξελίξεις για το γήπεδο



Ο Θανάσης Τζεβελέκης την Δευτέρα θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα και του ΑΣ Άρη Νίκο Παπαδόπουλο, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν στην ανέγερση του κλειστού της ομάδας μπάσκετ. Από κει και πέρα θα εξετάσουν τους τρόπους με τους οποίους θα κινηθούν για να διεκδικήσουν την κατασκευή του.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ