ΑΡΗΣ

Τεστ για Ντέι-Ρίτσαρτσον

Τεστ για Ντέι-Ρίτσαρτσον
Κατσικάρης-Ντικούδης

Την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη γεύση της κατάστασης της ομάδας του θα έχει ο Φώτης Κατσικάρης

Σε αντίθεση με τους δύο ο Κόρεϊ Μπέλσερ αν και συνεχίζει να προπονείται όλες αυτές τις μέρες στο Αλεξάνδρειο δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του 42χρονου τεχνικού. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται και να μην αγωνιστεί και καθόλου.
Εκτός του Μπέλσερ στα υπόψη δεν φαίνεται να είναι και ο Ντέι παρά το ότι με τον ερχομό του είχε υπογράψει τριετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιο με όλα να δείχνουν πως θα παραμείνουν στο ρόστερ μέχρι να βρεθεί αυτός που θέλει ο Κατσικάρης και θα κάνει την διαφορά στην θέση του πλέι μέικερ.

Αντίθετα με τους δύο το μέλλον του τρίτου Αμερικανού του Άρη Τζέρεμι Ρίτσαρτσον θα εξαρτηθεί από την εικόνα που θα παρουσιάσει στις προπονήσεις και μόνο. Δεν αποκλείεται δηλαδή και να μείνει. Κατά τα άλλα ο τραυματισμός του Δήμου Ντικούδη και η απουσία του για έναν μήνα έχει φέρει τον Κατσικάρη και σε αναζήτηση κοινοτικού σέντερ.

Η περίπτωση του Τζερεμάια Μάσεϊ φαίνεται πάντα να απασχολεί χωρίς όμως ουσιαστική εξέλιξη όσο συνεχίζει να δένεται με συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ για την θέση του πλέι μέικερ Χόλις Πράις και Άαρον Μάιλς είναι πάντα στο προσκήνιο. Όπως και να έχει ο Κατσικάρης έχοντας ενημερωθεί πλέον και για τα οικονομικά δεδομένα εν όψει των κινήσεων που είναι να γίνουν καλείται να κάνει τις εισηγήσεις του.

Φιλική νίκη επί της Ξάνθης
Τη νίκη επί της Ξάνθης, με σκορ 80-69 πήρε ο Άρης, στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Ο νέος προπονητής των "κίτρινων", Φώτης Κατσικάρης, ο οποίος κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, παρότι δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Μιχάλη Κακιούζη, Δήμο Ντικούδη και Νίκο Αργυρόπουλο.

Ταυτόχρονα, όμως, ο κ. Κατσικάρης έδωσε σημαντικό χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες του Άρη, Λίνο Χρυσικόπουλο, Σπύρο Μούρτο και Γάιο Σκορδίλη.

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 36-36, 59-54, 80-69













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ