ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέστ σοβαρότητας...

Τέστ σοβαρότητας...
Τσαρτσαρής

Ο Ηλυσιακός είναι ο επόμενος αντίπαλος των πρασίνων που καλούνται να μην απογοητεύσουν τον Ζοτς.

Αυτό τουλάχιστον κατάλαβαν όλοι όσοι άκουσαν τον Σέρβο τεχνικό να μιλάει μετά τον αγώνα με την Καβάλα. Τα παιχνίδια αυτά είναι τεστ για τους πράσινους, αλλά κυρίως τεστ σοβαρότητας και συγκέντρωσης, ενώ είναι και μία καλή ευκαιρία για παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, να παίξουν και να αποδείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν.
"Ο επόμενος αντίπαλος μας στο πρωτάθλημα, ο Ηλυσιακός, είναι μία ομάδα που κινδυνεύει με υποβιβασμό και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Ήταν κάτι που φάνηκε και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να παίξουμε καλά όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο εναντίον της Καβάλας. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και το ίδιο και τον Ηλυσιακό", είπε χαρακτηριστικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που περιμένει από την ομάδα να δείξει χαρακτήρα και σοβαρότητα.

Τσαρτσαρής: "Όχι τα ίδια λάθη"


Χρόνο συμμετοχής θα πάρει για ένα ακόμα παιχνίδι ο Κώστας Τσαρτσαρής που τόνισε ότι "Το πρώτο ζητούμενο για εμάς αντιμετωπίζοντας τον Ηλυσιακό είναι να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στην αναμέτρηση με την Καβάλα. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο μας από το πρώτο λεπτό ως το τέλος της αναμέτρησης. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε αλλά θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Θα πρέπει να ξεχάσει ο καθένας τα δικά του προβλήματα και να προσπαθήσουμε όλοι για την ομάδα και τη νίκη. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα αλλά και μια καλή εμφάνιση. Γενικότερα θέλουμε θετικά αποτελέσματα από εδώ και πέρα ώστε να διατηρηθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας ως το τέλος της κανονικής περιόδου".


Εκτός δωδεκάδας θα μείνουν όπως όλα δείχνουν οι Σπανούλης και Χέισλιπ, αλλά και ο Σερμαντίνι που δεν έχει δηλωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Tα εισιτήρια


Οι φίλοι των πρωταθλητών μπορούν ήδη να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους για τον αγώνα.
Τα εισιτήρια διατίθενται από την Θύρα 10 του γηπέδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας σήμερα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα. Το Σάββατο (20/3) η διάθεση θα γίνεται από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και εν συνεχεία από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Εισιτήρια υπάρχουν και στο Pao Shop της Νέας Ερυθραίας (Χαριλάου Τρικούπη 127, Εμπορικό κέντρο «ΚΑΜΑΡΕΣ») σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ