ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θα αλλάξει ο Τσίλντρες τα δεδομένα;

Θα αλλάξει ο Τσίλντρες τα δεδομένα;
Τσίλντρες INTIME SPORTS

Το θέμα Ρούντι και το ποσοστό αλήθειας, οι Μπακς και ο Τσίλντρες, αλλά και οι δηλώσεις Βασιλόπουλου

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και συγκεκριμένα από τα ξημερώματα, όπου βγήκε η πρώτη είδηση που αφορούσε τον Ολυμπιακό. Στην πραγματικότητα, αφορούσε τον Ρούντι Φερνάντεθ και εν συνεχεία τους ερυθρόλευκους, αφού το ESPN τους έβαλε μέσα στο παιχνίδι, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και άλλες ομάδες. Το θέμα είναι, ο Ολυμπιακός έχει διάθεση να παίξει;
Αυτό είναι σχετικό. Ότι ο Ισπανός γκαρντ των Μπλέιζερς ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό είναι δεδομένο και γνωστό εδώ και ένα μήνα. Μάλιστα, λέγεται ότι η διοίκηση των ερυθρολεύκων έκανε την πρώτη ερώτηση στις αρχές Ιουνίου, αλλά ήταν απλώς μια ερώτηση και όχι πρόταση. Στην ουσία ο Ολυμπιακός τότε ήθελε να δει, αν ο Φερνάντεθ έχει διάθεση να περάσει τον Ατλαντικό. Τότε, η απάντηση ήταν σχεδόν αρνητική. Λέμε σχεδόν, γιατί το χρήμα ως γνωστόν κινεί τα πάντα.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε άλλο μαζί του, αλλά ούτε και τον ξέχασε, αφού ουδείς ήξερε σε ποια ομάδα του ΝΒΑ θα καταλήξει. Γιατί, παρά την εξαιρετική χρονιά με τους Μπλέιζερς, η ομάδα του θέλει τον Τούρκογλου και ο Ισπανός... τσινάει! Το ότι "βγήκε" το θέμα τώρα, ίσως να μην είναι τυχαίο. Εδώ, για να λέμε και όλη την αλήθεια, δεν είναι τυχαίο ότι βγήκαν ακόμη και ποσά!

Ο Κρις Σέρινταν έγραψε στο ESPN ότι Ρούντι πιστεύει πως θα πάρει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ από ομάδα της Ευρώπης, τη στιγμή που θα πάρει 1.1 εκατομμύρια δολάρια από ομάδα του ΝΒΑ! Πολλά χρήματα, παρά τη δεδομένη αξία του παίκτη, ο οποίος σε ανοιχτό γήπεδο είναι ενας από τους καλύτερους στον κόσμο και όχι μόνο της Ευρώπης.

Συνεπώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει μια υπερβολή. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, έκανε την πρότασή του στον Άντονι Πάρκερ και περιμένει την απάντησή του. Ανάλογα με το τι θα πει ο Αμερικανός, θα κοιτάξει τις υπόλοιπες επιλογές του. Θα είναι μία από αυτές ο Ρούντι; Ναι, αν όντως θέλει ο Ισπανός και δεν κάνει παιχνίδια για να ανεβάσει τις προσφορές του από το ΝΒΑ. Και φυσικά όχι με 5 εκατομμύρια ευρώ...

Ο Τσίλντρες και οι Μπακς

Και ξαφνικά, μόλις άνοιξαν οι πόρτες και οι διαπραγματεύσεις στο ΝΒΑ, προέκυψε ενδιαφέρον των Μπακς προς τον Τζος Τσίλντρες! Τώρα αυτό καλό είναι ή κακό; Αναλόγως πώς θα το δει κανείς. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να τον κρατήσει, αλλά δεν θα έχει πρόβλημα ακόμη και αν φύγει (και φυσικά βρεθεί αντικαταστάτης). Οι ερυθρόλευκοι και προσωπικά οι Αγγελόπουλοι έχουν στηρίξει απόλυτα επί ένα χρόνο τον Τζος και του είχαν πει πριν από ένα μήνα, ότι αν έχει πρόταση από το ΝΒΑ, θα το συζητήσουν.

Επίσημη πρόταση ακόμη δεν έχει, αν και ο μάνατζέρ του τονίζει ότι το ενδιαφέρον των Μπακς είναι έντονο. Πόσο; Αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων, όσα παίρνει δηλαδή ο Τσίλντρες από τον Ολυμπιακό; Δύσκολο. Οπότε, μένει να δούμε τι πρόταση και αν θα υπάρξει από τους Μπακς. Και πως θα αντιδράσει φυσικά ο Ολυμπιακός; Αν αποφασίσει να μην τον κρατήσει, υπάρχουν και άλλες διαπραγματευτικές κινήσεις. Μπορεί, ας πούμε, να του καλύψει τη διαφορά από την πρόταση που θα έχει από τους Μπακς (αν θέλει να φύγει ο Τσίλντρες) και να τα βρουν ήρεμα.

Φυσικά, σε περίπτωση αποχώρησης του Τσίλντρες, όλα αλλάζουν. Ο Ολυμπιακός θα πάει για δύο Αμερικανούς, με τον έναν στη θέση 3. Αυτός μπορεί να είναι ακόμη και ο Πάρκερ, δεν ξέρει κανείς. Και θα έχει άλλη μια θέση κενή για το 2 ή το 4. Αλλά, όπως είπαμε, πρέπει να δούμε πόσο έντονο είναι το ενδιαφέρον των Μπακς...

Βασιλόπουλος: "Θα μείνω για χρόνια στον Ολυμπιακό"


Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος βρέθηκε στη Λευκάδα για το PAPALOUKAMP 2009 και αναφέρθηκε σε πολλά, όπως φυσικά και στο πρόβλημα που έχει στη μέση εδώ και μήνες: " Ο τραυματισμός στη μέση είναι ύπουλος και χρειάζεται χρόνο και προσοχή. Η τελική απόφαση για το αν θα μπορώ να βοηθήσω την Εθνική θα παρθεί
μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή πολύ δύσκολα θα προλάβω, όσο και να το θέλω. Κάθε καλοκαίρι είμαι στη διάθεση της Εθνικής και έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές, αλλά πρέπει το σώμα μου να είναι 100% έτοιμο, ώστε να μην ρισκάρω κάτι πολύ χειρότερο
".

Ο Βασιλόπουλος προσφωνήθηκε από τον Θοδωρή Παπαλουκά ως ο άνθρωπος " που με ανέχεται ως συγκάτοικο στο δωμάτιο στις αποστολές και έχει τραβήξει πολλά" και βέβαια έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τα παιδιά, τα οποία πριν πάρουν αυτόγραφα και βγάλουν φωτογραφίες, πρόλαβαν να ανακρίνουν τον διεθνή άσο. Τα κυριότερα σημεία των απαντήσεων του Παναγιώτη Βασιλόπουλου ήταν:

ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ: " Χτίστηκε ένα κλειστό γήπεδο στον Πύργο και από περιέργεια πήγα να δω, γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα παίξει μπάσκετ. Ξεκίνησα σε μεγάλη σχετικά ηλικία και γι'αυτό χαίρομαι ιδιαίτερα που σας βλέπω από μικρούς να ασχολείστε με το μπάσκετ και να περνάτε μέρος των
διακοπών σας στο PAPALOUKAMP, σημαίνει πως αγαπάτε αυτό που κάνετε
".

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: " Είχαμε μια ομάδα στο χωριό μου και έπαιζα τερματοφύλακας. Ισως αν δεν είχα γνωρίσει το μπάσκετ να είχα συνεχίσει, γιατί ήμουνα καλός", είπε ο Βασιλόπουλος, με τον Θοδωρή Παπαλουκά να σχολιάζει χαριτολογώντας πως "η Εθνική ποδοσφαίρου έχασε τον μελλοντικό της τερματοφύλακα".

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ: " Η άμυνα ειναι θεμα συγκέντρωσης και διάθεσης, αλλά το σημαντικό είναι να συνεισφέρεις και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Έτσι όπως είναι το μπάσκετ πλέον κανείς παίκτης δεν έχει την πολυτέλεια να είναι μονοδιάστατος".

ΓΙΑ ΤΟ ΝΒΑ: " Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ που είμαι, παίζοντας για τον Ολυμπιακό και ο στόχος μου είναι να μείνω για πολλά χρόνια και να κερδίσω με αυτή την ομάδα. Το ΝΒΑ είναι όνειρο για πολλούς παίκτες".

Τα νέα διαρκείας και οι χαμηλές τιμές!


Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009 αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2009-2010. Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ΚΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας αλλά και μέσω του επίσημου site της ομάδας, www.olympiacos.org. Επισημαίνεται ότι θα διατεθούν συνολικά και φέτος 9.000 εισιτήρια διαρκείας.

Από την Δευτέρα 6 Ιουλίου οπότε και θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι για να ανανεώσουν τις κάρτες τους ως την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009. Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να γίνουν νέοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, μπορούν να το πραγματοποιήσουν από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009, μόνο όμως για τις θέσεις που είναι διαθέσιμες. Από την Δευτέρα 27 Ιουλίου, όσοι παλιοί κάτοχοι δεν ανανεώσουν τις θέσεις τους, αυτές θα είναι προς διάθεση για όλους τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αύξηση στις τιμές θα είναι από 50 έως 100 ευρώ, η χαμηλότερη που έχει γίνει τα τρία τελευταία χρόνια, ενώ όσοι έχουν παλιό διαρκείας θα μπορούν να το ανανεώσουν μέσα του ίντερνετ, επίσης για πρώτη φορά. Από εκεί και πέρα, όποιοι έχουν διαρκείας, θα έχουν και μια έκπτωση στη μπουτίκ του Ολυμπιακού από 30 ως 50%.





































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ