ΜΑΡΟΥΣΙ

Θα γίνει... αφιέρωμα

Η "τρελή" πορεία συνεχίζεται και γίνεται... αφιέρωμα στο Euroleague TV. Ρεπό τη Δευτέρα. "Σημασία η νίκη"

Μέσα στα θέματα που προετοιμάζει είναι ένα αφιέρωμα στην απίθανη διαδρομή της ομάδας και ως εκ τούτου έχει ζητήσει συνεντεύξεις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και ορισμένους από τους παίκτες του.
Την Δευτέρα οι περισσότεροι παίκτες είχαν ρεπό , γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να πάρουν ανάσα από τα δυο δύσκολα παιχνίδια (Μπαρτσελόνα και Καβάλα) που συνοδεύτηκαν από ταξίδια. Ατομική προπόνηση έκαναν ο Κουμπούρας και ο Λιβον Κένταλ ο οποίος δεν αποκλείεται, εναντίον του Παναθηναϊκού να συμπεριληφθεί στην 12αδα, περισσότερο για να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα. Επίσης θεραπεία ακολούθησε ο Τζαμόν Λούκας που αγωνίστηκε με τράβηγμα.

"Σημασία δεν έχει μόνο η νίκη αλλά η πνευματική αντοχή που δείξαμε και η συγκέντρωση στα κρίσιμα τελευταία λεπτά. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα περισσότερο από το επόμενο παιχνίδι" υπογράμμισε ο εις εκ των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Τη Δευτέρα έγινε σύσκεψη , στο ΟΑΚΑ, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να καθοριστεί που θα καθίσουν οι οπαδοί των δυο ομάδων στον αγώνα της Πέμπτης στον οποίο τυπικά γηπεδούχο είναι το Μαρούσι.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκίνησε ήδη η διάθεση των εισιτηρίων από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κλειστό του Αγίου Θωμά (10.00-16.00). Το καθένα τιμάται 15 ευρώ , ενώ υπάρχουν και ελάχιστα τα οποία κοστίζουν 25 (Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210.6108897).

Επίσης από την Τετάρτη, τις ίδιες ώρες, ξεκινάει και η διάθεση των εισιτηρίων (Γενική είσοδος 20 ευρώ) για τον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.








TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ