ΠΑΟΚ

Θα περιμένει ο Πρέλεβιτς

Θα περιμένει ο Πρέλεβιτς
Πρέλεβιτς

Ακόμα και την αποχώρηση σκέφτεται ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Μπάνε Πρέλεβιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως κι ενώ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αναμένει τις εξελίξεις κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και με τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Όσο για την διαφορά μεταξύ των δύο έχει να κάνει με το ότι ο τζένεραλ μάνατζερ της ΚΑΕ μετά από αυτά που συνέβησαν τον τελευταίο μήνα και με αποκορύφωμα τις επιλεκτικές πληρωμές που έλαβαν χώρα, φαίνεται να σκέφτεται ακόμα και την αποχώρησή του. Όπως και να έχει πάντως ο Πρέλεβιτς δεν δείχνει να βιάζεται και θέλει να περιμένει τις εξελίξεις και μετά να αποφασίσει.
Όσο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ; Την ίδια ώρα που οι οφειλές στο πρόσωπό τους μικρές ή μεγάλες στον καθένα διαφορετικά συνεχίζουν να υπάρχουν οι περισσότεροι έχουν ήδη αποχαιρετήσει το PAOK Sports Arena και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το αμερικάνικο δίδυμο, Πάρκερ και Ουάτσον, το κοινοτικό καρέ των Στσεπάνοβιτς, Όστοϊτς, Πάσαλιτς και Κουγιαντίνοβιτς αλλά και οι Καλαμπόκης και Αγαδάκος έχουν πει αντίο με το συνολικό ποσό που τους οφείλεται αλλά και τους υπόλοιπους να αγγίζει σύμφωνα με πληροφορίες τις 700.000 ευρώ και την νυν διοίκηση της ΚΑΕ να καλείται να το καλύψει.

Επί αγωνιστικού οι προπονήσεις συντήρησης θα αρχίσουν ουσιαστικά από αύριο το απόγευμα με παρόντες εκτός του Χαριτόπουλου, πιθανότατα τους Κούβελα και Αγαδάκο, τους Βεργίνη, Μανωλόπουλο, Βασιλείου και Γιαννόπουλο κι ακόμα τους νεαρούς που ανήκουν στον ΠΑΟΚ όπως και υπό δοκιμή αλλά και του Ελληνοαμερικανού Πιτ Καθόπουλις.


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ