ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"The guy is an expert!"

"The guy is an expert!"
Μπατίστ

Ο Μάικ Μπατίστ βγάζει το καπέλο στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς... "Ο τύπος είναι ειδικός"

"The guy is an expert !", αναφώνησε, λοιπόν, ο πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού, όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει την επιλογή του προπονητή του, η οποία σε μεγάλο βαθμό έκρινε το αποτέλεσμα σφραγίζοντας την απίστευτη ανατροπή του Τριφυλλιού στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. "Ηταν ιδέα του κόοουτς. Μου ζήτησε να κάνω φάουλ στον Μπετς, αλλά να προσέξω, ώστε να μην το σφυρίξουν αντιαθλητικό και μας... κάψουν!", αποκάλυψε ο MVP του χθεσινού αγώνα.

"Σε τέτοιες περιπτώσεις, φροντίζεις να στείλεις στη γραμμή του φάουλ έναν παίκτη με χαμηλό ποσοστό, γύρω στο 45%. Θα ήμασταν χαζοί δηλαδή αν στέλναμε στη γραμμή τον Ρούντι Φερνάντεζ ή τον Ελμερ Μπένετ. Είχαμε προβάδισμα δύο πόντων και ξέραμε ότι αν ο ψηλός έχανε έστω και μια βολή, θα ερχόμασταν πιο κοντά στη νίκη. Αν πάλι ευστοχούσε και στις δύο… μαγκιά του, ωστόσο θα ξέραμε ότι είχαμε κάνει το σωστό", εξήγησε ο άσος του Παναθηναϊκού, ένας από τους κορυφαίους ψηλούς της Ευρωλίγκας.

"Το ζητούμενο είναι να μην επαναληφθεί το πρώτο ημίχρονο, ειδικά στην έδρα του Ολυμπιακού την Κυριακή. Αν θες τη γνώμη μου, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα υπό άλλο πρίσμα και εννοώ με μεγαλύτερη συγκέντρωση γνωρίζοντας ότι οι αντίπαλοί μας θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους. Η νίκη στην Ισπανία μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο", υποστήριξε ο Μάικ Μπατίστ δίνοντάς μας την… πάσα να του υποβάλουμε το καίριο ερώτημα.

"Κάτι παρεμφερές είπε και ο Διαμαντίδης μετά την ήττα από την Ολυμπιάδα στην Πάτρα. Να συμπεράνουμε από τα λεγόμενά σου ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πρόβλημα;", τον ρωτήσαμε και αφού το επεξεργάστηκε στο μυαλό του έδωσε την απάντηση: "Δεν είναι ότι έχουμε πρόβλημα ή διατρέχουμε κάποιο κίνδυνο. Απλώς είναι ακόμη νωρίς στη σεζόν, έχουν έλθει καινούργια παιδιά στην ομάδα και χρειάζεται να περάσει λίγος καιρός για να βρούμε τους αυτοματισμούς μας. Αυτό είναι όλο. Το θέμα είναι να περάσει ο καιρός προσαρμογής χωρίς ουσιαστικές απώλειες. Δώστε μας λίγο χρόνο και θα δείτε αυτό που περιμένετε από τον Παναθηναϊκό"...





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ