ΑΡΗΣ

Θέλει να κρατήσει τον Μπάβτσιτς

Θέλει να κρατήσει τον Μπάβτσιτς

Οι διοικούντες της ΚΑΕ Άρης αποφάσισαν να κρατήσουν τον Έντιν Μπάβτσιτς, καθώς εξέπληξε με τις παρουσίες του στα πρώτα δύο ματς με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Δικαιολογημένα στην ΚΑΕ Άρης δεν άργησαν να πάρουν την απόφαση πως θα πρέπει να κινηθούν άμεσα για την παραμονή του Έντιν Μπάβτσιτς.

Εξάλλου, ο Βόσνιος πάουερ φόργουορντ/σέντερ στις δύο πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα του Άρη απέναντι στον Παναθηναικό στο Αλεξάνδρειο και τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο φρόντισε να δείξει στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά και να δικαιώσει απόλυτα τον Λευτέρη Σούμποτιτς για την επιλογή του να εισηγηθεί την απόκτησή του από την ουκρανική Κίμκι για να καλύψει το κενό που άφησε στο ρόστερ του Άρη η λύση του συμβολαίου με τον Ντέγιαν Μπορόβνιακ.

Οι πρώτες σκέψεις της παραμονής του Μπάβτσιτς δεν άργησαν να υπάρξουν και πλέον αυτό που απομένει μέσα στις επόμενες μέρες είναι να ακολουθήσουνε οι πρώτες επαφές μαζί του αλλά και με τον εκπρόσωπό του προς την κατεύθυνση της παραμονής του.

Δείγμα του ότι στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης εκτός από τους παίκτες που έχουνε ήδη συμβόλαιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (σ.σ. Χρήστος Ταπούτος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Κώστας Χαραλαμπίδης, Γάιος Σκορδίλης και Φάνης Κουμπούρας) θέλουνε να συνεχίσουνε τις κινήσεις προγραμματισμού τους.

Στα θετικά στην περίπτωση του Μπάτσιτς είναι και ότι όπως δεν κρύβει και ο ίδιος απολαμβάνει την παρουσία του στον Άρη όπως φάνηκε και μέσα από τις χθεσινές του δηλώσεις στον "ΑΡΗΣ FM 92,8".

Εκεί όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως: " Νιώθω πολύ όμορφα μέσα στον Άρη. Απολαμβάνω την εμπειρία μου εδώ και δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο".

Κι όσο για την παρουσία του αν και τραυματίας στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στο Ιβανώφειο με τον Ηρακλή σημείωσε: " Εγώ ήμουν τραυματισμένος αλλά είχα ζητήσει από τον προπονητή να μου επιτρέψει να αγωνιστώ κι έτσι έγινε. Τώρα στόχος είναι να παίξουμε τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια και να τα δούμε σαν τελικούς ώστε να κερδίσουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ