ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει τον Έρτσεγκ η Φενέρ

Θέλει τον Έρτσεγκ η Φενέρ
Έρτσεγκ

Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ βρίσκεται ο Ζόραν Έρτσεγκ τον ο Ολυμπιακός θέλει να παραχωρήσει ως δανεικό

Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ "κόπηκε" από το φετινό ρόστερ λόγω της έλευσης του... πολυδιαφημισμένου Λίνας Κλέιζα και πλέον αναμένεται να βρει αλλού στέγη.
Αυτή δεν αποκλείεται να είναι στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της γειτονικής χώρας.

Ενδιαφέρον για τον νεαρό πάουερ φόργουορντ είχε δείξει και η Μπαρτσελόνα αλλά δεν φαίνεται να καταλήγει στη λύση του Σέρβου.

Αυτό που απασχολεί τον ίδιο είναι να παίξει σε ομάδας της Ευρωλίγκας, να βελτιώσει τους περυσινούς μέσους όρους του (5 πόντοι και 2.1 ριμπάουντ σε 12 λεπτά συμμετοχής) και να επιστρέψει ανανεωμένος στον Ολυμπιακό.

Ξεκινάει o Μαυροκεφαλίδης
Την Τετάρτη θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με τον Ολυμπιακό ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που "κόπηκε" από την Εθνική ομάδα.

Μαζί με τους Βασιλόπουλο, Μιλόσεβιτς, Σλούκα, Καραθανάση, Γιαννόπουλο και τους Άγγελο Σιαμανδούρα και Βασίλη Γιαννουλάκο (οι δύο νεαροί θα βοηθήσουν ως τις 24 Σεπτεμβρίου) θα προετοιμάζονται μέχρι να ενσωματωθούν και οι διεθνείς.

Το πρωί της Τρίτης θα περάσουν από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις οι Βασιλόπουλος, Σλούκας και Μιλόσεβιτς.

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας για το Καρπενήσι όπου θα παραμείνει ως τις 24 του ίδιου μήνα. Εκεί οι "ερυθρόλευκοι" θα δώσουν και δύο φιλικά με τα Τρίκαλα (22 και 24 Σεπτεμβρίου).

Την πρώτη Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με το Περιστέρι, ενώ θα γίνουν ακόμα δύο φιλικά στις 3 και 5 του ίδιου μήνα με αντίπαλο που δεν έχει βρεθεί ακόμα.















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ