ΑΡΗΣ

Θέληση συμφωνίας με Μπάρλο

Θέληση συμφωνίας με Μπάρλο
Μπάρλος INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης δείχνει αποφασισμένη να κλείσει το θέμα του Νίκου Μπάρλου όπως έπραξε με αυτό του Νίκου Αργυρόπουλου.

Συγκεκριμένα στην περίπτωση του έμπειρου Πατρινού πλέι μέικερ, μετά από τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, επήλθε συμφωνία διακανονισμού του ποσού που του οφειλόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε διάστημα ενός έτους.

Κάτι ανάλογο υπάρχει η διάθεση και θέληση να γίνει και στην περίπτωση του Μπάρλου αν και το ποσό στην περίπτωσή του βάση και της προσφυγής ανέρχεται σύμφωνα με τα λεγόμενα της πλευράς του στα 135.000 ευρώ.

Το θετικό στην περίπτωση της ΚΑΕ Άρης είναι ότι υπάρχει η καλή διάθεση και πρόθεση διευθέτησης στο να κλείσει το όλο ζήτημα και από πλευράς του έμπειρου φόργουορντ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το χθεσινό απογευματινό οικογενειακό διπλό, με μοναδικό απόντα τον Λίνο Χρυσικόπουλο εξαιτίας ενοχλήσεών του στον δικέφαλο, ο Σαρόν Ντρούκερ έχει δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του.

Για την ιστορία στο χθεσινό οικογενειακό διπλό νικήτρια ομάδα ήταν αυτή με προπονητή τον Χαρούς που αποτελούταν από τους Σλούκα, Χαραλαμπίδη, Τάκερ, Μπορόβνιακ, Τσαϊρέλη και Μποχωρίδη ενώ αυτή του Ντρούκερ από τους Πιρς, Κουμπούρα, Χατζηβρέττα, Ταπούτο, Ντάνστον και Σκορδίλη.

Κι όσο για το θέμα της απόκτησης κοινοτικού παίκτη ρακέτας; Στα υπόψη του Ισραηλινού τεχνικού του Άρη είναι πάντα ο 32χρονος Μάρτιν Ράντσικ που όμως υπέγραψε νέο εβδομαδιαίο συμβόλαιο με την Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη για να παίξει και μεθαύριο Σάββατο κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για την 3η αγωνιστική της ACB.

Αυτό σημαίνει πως ο Ντρούκερ θα χρειαστεί να κάνει σίγουρα μία ακόμη εβδομάδα αναμονής κάτι που δείχνει την διάθεση. Για τον διεθνή Τσέχο πάουερ φόργουορντ όμως έχει δείξει πλέον ενδιαφέρον και η Κάχα Λαμποράλ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ