ΠΑΟΚ

Θρίαμβος του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε στο αιώνιο μπασκετικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (88-79 τον Αρη), ενώ στο βόλεϊ σόκαρε τον ΠΑΟ στη Γλυφάδα (1-3)

Άρης-ΠΑΟΚ: 79-88

Ο "δικέφαλος του βορρά" στο πρώτο ματς του Βαγγέλη Αλεξανδρή (την ίδια ημέρα που προ 6ετίας είχε κατακτήσει το Σαπόρτα με το Μαρούσι) επικράτησε του Άρη στο κατάμεστο Αεξάνδρειο με 88-79 και "γκρέμισε" τον συμπολίτη του από τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ήταν η δεύτερη φετινή νίκη του ΠΑΟΚ επί των "κιτρίνων", που τους χρίζει φαβορί για την κατάληψη της 4ης θέσης της κανονικής περίοδου.

"Μας πειράζει για τον κόσμο"

"Ήμασταν τυχεροί. Μας ευνόησε η διακοπή. Είχαμε πάθος και καθαρό μυαλό" σχολίασε ο "Τίγρης" μετά το τέλος του ματς. "Δεν μας πειράζει ότι χάνουμε τη δεύτερη θέση, αλλά ότι δεν πήραμε τη νίκη σε ένα ματς που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον κόσμο"

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: 1-3

Μετά από 21 συνεχόμενες νίκες ο πρωτοπόρος της κανονικής περιόδου Παναθηναϊκός γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ! Ο "δικέφαλος του βορρά" που έχασε το δεύτερο σετ, επικράτησε με 3-1 ύστερα από ένα συναρπαστικό φινάλε.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ