EUROLEAGUE

Θύμα κλοπής ο Χίφι: Του επέστρεψαν το διαβατήριό του μετά από έκκληση στα social media

Θύμα κλοπής ο Χίφι: Του επέστρεψαν το διαβατήριό του μετά από έκκληση στα social media
AS MONACO BASKET

Ο Ναντίρ Χίφι της Παρί έπεσε θύμα κλοπής, στην οποία έχασε και το διαβατήριό του, το οποίο ωστόσο ανέκτησε μετά από μήνυμα που κοινοποίησε στα social media.

Περιπέτειες είχε ο Ναντίρ Χίφι, καθώς άγνωστοι έκλεψαν από το αυτοκίνητό του, χρήματα, ένα ρολόι και το διαβατήριό του, το οποίο όμως ξαναβρήκε μετά από έκκληση που έκανε μέσω των social media.

O 22χρονος γκαρντ της Παρί ανήρτησε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στο οποίο ενημέρωσε πως έπεσε θύμα ληστείας, ωστόσο απευθυνόμενος προς τους κλέφτες έγραψε: "Προς αυτούς που μόλις έκλεψαν ό,τι είχα στο αυτοκίνητό μου στα Ηλύσια Πεδία, χρειάζομαι μόνο το διαβατήριό μου για να ταξιδέψω. Χρήματα, ρολόι κλπ, κρατήστε τα".

Από ό,τι φάνηκε η έκκληση του Χίφι είχε ανταπόκριση, καθώς την επομένη ανήρτησε μία φωτογραφία με το διαβατήριό του, την οποία συνόδεψε με το μήνυμα: "Κλέφτες με λίγη καλοσύνη... Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας".

Ο γκαρντ της Παρί ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην EuroLeague μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε πέρυσι με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας, κατά την οποία μέτρησε 16,6 πόντους και 2,4 ασίστ σε 23 συμμετοχές, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του EuroCup.

TAGS EUROLEAGUE PARIS BASKETBALL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ