ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θύρα 13 για πανό και Αταμάν: "Δε νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη, η στήριξη και η αγάπη μας στον προπονητή και την ομάδα είναι αδιαμφισβήτητη"

Θύρα 13 για πανό και Αταμάν: "Δε νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη, η στήριξη και η αγάπη μας στον προπονητή και την ομάδα είναι αδιαμφισβήτητη"
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εξήγησε ότι δε νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη κάπου, τονίζοντας ότι στηρίζει και αγαπά τον προπονητή, Εργκίν Αταμάν και όλη την ομάδα μπάσκετ.

Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με το πανό που αναρτήθηκε στην Κύπρο και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι, τονίζοντας ότι δε νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη κάπου, εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξη και την αγάπη της στον προπονητή, Εργκίν Αταμάν και όλη την ομάδα μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΘΥΡΑ 13 είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και σαν οικογένεια πάντα θα υποστηρίζει τα αδέρφια της και θα βγαίνει μπροστά ως ασπίδα, στους παίχτες, σε όσους είναι γύρω από την ομάδα αλλά και σε όλους αυτούς που μας κάνουν υπερήφανους ως σύλλογο!

Ιστορικά πάντα θα τοποθετούμαστε υπέρ των αδικημένων λαών...

Συγγνώμη δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε κάπου.

Η στήριξη και η αγάπη μας στον προπονητή και όλη την ομάδα μπάσκετ είναι αδιαμφισβήτητη, αστείρευτη και η αγάπη αυτή για το τμημα μας κάνει τρελούς!!!

Κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτό που έχει χτιστεί τους τελευταίους μήνες και τελειωμό δυστυχώς για πολλούς από εσάς δεν θα έχει.."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ