NBA

Τι γίνεται με τον Σπανούλη;

Τι γίνεται με τον Σπανούλη;
Σπανούλης

Τι γίνεται με τον Σπανούλη; Το SPORT 24 αναλύει τα σενάρια και τα δεδομένα

Τα παραπάνω αποτελούν την περίληψη της φιλολογίας των τελευταίων ημερών γύρω από το όνομα του VSpan. Τα δεδομένα, όμως, είναι πιο συγκεκριμένα:
Πρώτον, ο 24χρονος άσος έχει ζητήσει εξηγήσεις για τη μη συμμετοχή του στα τελευταία παιχνίδια. Δεν έχει συνηθίσει τον πάγκο και σίγουρα το... DNP δεν ήταν αυτό που περίμενε όταν πραγματοποιούσε το υπερατλαντικό ταξίδι. Για αυτό και μίλησε με άνθρωπο της διοίκησης για να μάθει τι μέλλει γενέσθαι. Ήταν η πρώτη φορά που η ιδέα του trade μπήκε στο μυαλό των παραγόντων.

Δεύτερον, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη προσεγγίσει τον παίκτη. Πιο επίσημα από ότι έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πρέπει να ξεπεράσει και το "εμπόδιο" των κανονισμών. Τελικά μπορεί να χρησιμοποιήσει παίκτη που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ ή απαγορεύεται όπως ισχύει με τα υπόλοιπα διεθνή πρωταθλήματα;

Τρίτον, είναι δύσκολο οι Ρόκετς να αφήσουν τον παίκτη να φύγει στη μέση της χρονιάς. Η μοναδική κίνηση που μπορούν να κάνουν είναι να τον δώσουν για ανταλλαγή, κάτι όμως που δεν αποτελεί επιλογή του Τζεφ Βαν Γκάντι, αλλά του τζένεραλ μάνατζερ.

Από τη στιγμή μάλιστα που ο Έλληνας ρούκι (σ.σ που έχει έρισμα στο κοινό του Χιούστον) έχει τριετές συμβόλαιο, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα. Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για πρωτοεμφανιζόμενο παίκτη, που θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη πίστωση χρόνου.

Τέταρτον, το τι θα γίνει το καλοκαίρι είναι μια διαφορετική ιστορία. Γνωρίζουν όλοι ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να του δώσει ξανά τη φανέλα με το "τριφύλλι" κι επομένως -ως η τελευταία ευρωπαϊκή ομάδα του- έχει προβάδισμα.

Τον "VSpan" θέλει διακαώς, όμως κι ο Ολυμπιακός, που -στο μεταξύ- ψάχνει και τώρα περιφερειακό.

Πέμπτον... αναμένονται εξελίξεις, έστω κι αν ακόμη θεωρείται πιθανότερο σενάριο η παραμονή του στο Χιούστον. Άλλωστε την πρωταρχική επιλογή την κάνουν οι Ρόκετς κι όχι ο ίδιος.












TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ