ΑΕΚ

"Τη ζημιά οι... κοντοί"

"Τη ζημιά οι... κοντοί"
Κακιούσης

Οι λεπτομέρειες κι οι... κοντοί έκαναν τη διαφορά το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ

"Το παιχνίδι κρίθηκε στην τέταρτη περίοδο, όπου το επιμέρους σκορ ήταν 23-15. Το σημαντικό είναι ότι οι δύο γκαρντ της ΑΕΚ είχαν από ένα εξαιρετικό ημίχρονο ο καθένας. Είχαμε κακή περιφερειακή, φάγαμε 67 πόντους από τους "κοντούς". Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια. Στις λεπτομέρειες λειτούργησε καλύτερα και πήρε τη νίκη" τόνισε ο Λευτέρης Κακιούσης.

"Συμφωνώ ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για μας. Αν μετά τον Απόλλωνα χάναμε κι από το Μαρούσι θα μέναμε πολύ πίσω, δεν θέλαμε να συμβεί. Στην αρχή ήμασταν σφιγμένοι λόγω άγχους. Στο τέλος όμως βρήκαμε ρυθμό, μας βοήθησαν οι δύο γκαρντ.

Ο Γκαγκαλούδης μας βοήθησε παρά το γεγονός ότι είναι μόλις δύο μέρες μαζί μας. Μπήκε αμέσως στο πνεύμα. Αν έχουμε έτσι τον κόσμο σε κάθε ματς θα είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια για μας"

κατέληξε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Από τη μεριά του ο Γιάννης Γκαγκαλούδης τόνισε: "Αυτό που έγινε σήμερα ήταν ομαδική δουλειά. Θέλω να πω ευχαριστώ στους συμπαίκτες, στον προπονητή μου και στην οικογένεια της ΑΕΚ, που με υποδέχτηκαν λες κι είμαι πολλά χρόνια εδώ. Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο που μας υποστήριξε. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα κι είναι τιμή μου".

Τέλος ο Κώστας Χαραλαμπίδης σχολίασε: "Δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε. Δώσαμε εύκολα σουτ στην ΑΕΚ και στο τέλος δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να αντιδράσουμε"





TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ