ΑΡΗΣ

"Τιμή να αγωνίζομαι στον Άρη"

"Τιμή να αγωνίζομαι στον Άρη"
Κουμπούρας INTIME SPORTS

Σε συνέντευξή του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 ο Φάνης Κουμπούρας αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στον Άρη και το πώς αντιμετωπίζει το νέο σταθμό της καριέρας του.

Σχετικά με τη μεταγραφή του στον Άρη, ο 27χρονος γκαρντ δήλωσε: "Νιώθω μεγάλη χαρά. Ο Άρης είναι ένας σύλλογος από τους λίγους που υπάρχουν στην Ελλάδα. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα".

Για το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος τον Άρη είπε: "Αποτελεί για μένα πολύ μεγάλη τιμή η παρουσία μου στον Άρη. Αυτή η ομάδα είναι κάτι διαφορετικό στην ελληνική καλαθόσφαιρα. Βρίσκεται πολύ ψηλά".

Για τους οπαδούς του Άρη, σημείωσε: "Εύχομαι έτσι όπως ζούσα κι έβλεπα το Αλεξάνδρειο όταν έπαιζα αντίπαλος, να το βλέπω και τώρα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά για την ομάδα φέτος".

Για την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του προπονητή προς το πρόσωπό του, σχολίασε: "Οφείλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τους δικαιώσω. Πάντα προσπαθώ να το κάνω αυτό, πόσο μάλλον τώρα που θα αγωνίζομαι για τον Αυτοκράτορα Άρη".

Αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη και τους στόχους της νέας σεζόν, ο Κουμπούρας δήλωσε: "Η ομάδα έχει δυναμώσει πάρα πολύ τον κορμό της. Θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τους στόχους μας.

Οι νεοαποκτηθέντες έχουν μείνει λίγο πίσω στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά είμαστε όλοι επαγγελματίες και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Το κλίμα είναι υπέροχο. Όλοι είναι συνεργάσιμοι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ