STOIXIMAN GBL

Τιμωρία διαιτητών και εξώδικο Κουκουκλεκίδη

Τιμωρία διαιτητών και εξώδικο Κουκουκλεκίδη
κουκουλεκίδης

Σιωπηρή τιμωρία των διαιτητών του Πανελλήνιος-Μαρούσι. Προσφυγή και εξώδικο Κουκουλεκίδη κατά ΟΔΚΕ, ΕΟΚ

Οι έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Πανελληνίου και η ανταλλαγή ανακοινώσεων με το Μαρούσι μετά τον μεταξύ τους αγώνα της περασμένης Κυριακής είχαν ως αποτέλεσμα την τιμωρία των τριών διαιτητών της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Οι Σπυρίδωνος, Φούφης και Ανδρικόπουλος εξαιρέθηκαν από την κλήρωση των διαιτητών για τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής μετά από παράσταση που έκανε ενώπιον της ΚΕΔ ο Πανελλήνιος στο περιθώριο της κλήρωσης.
Ο εκπρόσωπος των "ολυμπιονικών" κατέθεσε τα dvd του αγώνα, τόσο το τηλεοπτικό όσο και αυτό του ΕΣΑΚΕ, υποστηρίζοντας πως τα σφυρίγματα των διαιτητών έκριναν την έκβαση του αγώνα. Και όταν αργότερα έγινε φανερό πως οι Σπυρίδωνος, Φούφης και Ανδρικόπουλος δεν είχαν συμπεριληφθεί στην κλήρωση, οι παράγοντες της ΚΕΔ απάντησαν στον Σταύρο Ελληνιάδη, που ρώτησε, ότι αυτό συνέβη επειδή είχαν κακή απόδοση στην αναμέτρηση Πανελλήνιος-Μαρούσι.

Η εξέλιξη αυτή άφησε ικανοποιημένο, όπως ήταν φυσικό, τον Πανελλήνιο. Στην Κυψέλη έλεγαν πως για πρώτη φορά η ομάδα τους αντιμετωπίστηκε με πνεύμα ισονομίας και παρ' όλο που η απόφαση αυτή δεν μπορεί να φέρει πίσω το βαθμό που χάθηκε, αποτελεί μια μορφή ηθικής δικαίωσης.

Λεκτική επίθεση Παπαδόπουλου σε Παπαλουκά!

Ο μάνατζερ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, βρέθηκε στο επίκεντρο με τα όσα είπε εις βάρος του αρχηγού του Ολυμπιακού. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στον Παπαλουκά λέγοντας "πληρώνετε 3.5 εκ. ευρώ για να έχετε κυβερνητικό εκπρόσωπο;", ενώ στη συνέχεια τον χαρακτήρισε "νταβατζή του ελληνικού μπάσκετ!".

Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής

Μετά την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:

Μαρούσι-Άρης: Χριστοδούλου, Καρακατσούνης, Σταματόπουλος ΠΑΟΚ-Ολύμπια Λαρ.: Σχινάς, Σώμος, Ταρενίδης Ηλυσιακός-ΑΕΚ: Αναστόπουλος, Αφεντουλίδης, Μητσόπουλος Τρίκαλα-Περιστέρι: Τανατζής, Ταβουλαρέας, Γεωργιάδης Ολυμπιακός-Πανελλήνιος: Μουζάκης, Παπαπέτρου, Πουρσανίδης Κ. Παναθηναϊκός-Κολοσσός: Παπαδημητρίου, Παφίλης, Καλδίρης Καβάλα-Πανιώνιος: Γκόντας, Μπήτης, Παναγιώτου

Προσφγή και εξώδικο ο Κουκουλεκίδης

Ενώ ο Λάζαρος Βορεάδης πέρασε τα τεστ της ΟΔΚΕ, επέστρεψε στους πίνακες και από τη μεθεπόμενη αγωνιστική (14η) θα μπορεί να διευθύνει και πάλι αγώνες της Α1, δεν συνέβη το ίδιο με τον Στέλιο Κουκουλεκίδη.

Παρά το ότι ο διεθνής ρέφερι είχε στα χέρια του την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, που δεν κάνει αποδεκτό το όριο ηλικίας των 50 ετών και του δίνει το δικαίωμα να διαιτητεύει αγώνες των εθνικών κατηγορίων, και παρότι προ εβδομάδων ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, εκπροσωπώντας την ΕΟΚ, είχε δηλώσει σαφώς σε συνέντευξή του ότι εφόσον η απόφαση του ΑΣΕΑΔ τον δικαιώνει, ο διαιτητής θα μπορούσε να επιστρέψει στην ενεργό δράση, ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ Καφές δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος στα τεστ και να επανέλθει στους πίνακες με το αιτιολογικό ότι η απόφαση του ΑΣΕΑΔ έχει καταστεί ανεκτέλεστη!

Κατόπιν τούτων ο Στέλιος Κουκουλεκίδης αποφάσισε να συνεχίσει τον αγώνα του. Προσέφυγε, λοιπόν, εκ νέου στο ΑΣΕΑΔ κατά της ΟΔΚΕ και της ΕΟΚ και παράλληλα απέστειλε εξώδικο προς κάθε αρμόδιο θεσμικό και αθλητικό όργανο καταγγέλοντας τη στάση της ΟΔΚΕ. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να απευθυνθεί κάποια στιγμή και σε διεθνή διαιτητικά όργανα.




















TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ