ΑΡΗΣ

Την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη Ματσόν-Μπόνι

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ματσόν 51;

Την προσεχή Δευτέρα (10/08) θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη ο Αντρέα Ματσόν και ο Μάριο Μπόνι

Αμφότεροι αναμένεται να αφιχθούν στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στις 18:30, ενώ ο Μπόνι θα αναχωρήσει για την Ιταλία και πάλι στις 14/08.
Εν τω μεταξύ οριστικοποιήθηκε σήμερα η συμμετοχή του Άρη στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλονίκης.

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα λάβει χώρα φέτος στο Αλεξάνδρειο στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου, ενώ πέρα από τους «κίτρινους» θα συμμετάσχουν επίσης η Καβάλα, ο Πανελλήνιος και η βουλγάρικη Λουκόιλ Ακαντέμικ. Όσο για το ακριβές πρόγραμμα του τουρνουά θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Διάκριση για Χρυσικόπουλο

O παίκτης του Άρη, Λίνος Χρυσικόπουλος, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους υποψήφιους παίκτες, κάτω των 18 ετών, που θα διεκδικήσουν μία θέση στο All Star Game που θα διεξαχθεί στην Πολωνία στις 18 Σεπτεμβρίου, στo πλαίσιο των τελικών του Ευρωμπάσκετ Ανδρών 2009, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Fiba Europe. Τα τελικά ρόστερ θα ανακοινωθούν στις 24 Αυγούστου 2009.

Είναι σίγουρα μία πρωτοπόρα διοργάνωση, η οποία θα λάβει χώρα στο Κατοβίτσε της Πολωνίας και θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου πριν από τους Προημιτελικούς του Ευρωμπάσκετ 2009, σε απευθείας μετάδοση σε όλη την Ευρώπη.

Από την πλευρά της η ΚΑΕ Άρης αισθάνεται υπερήφανη που για ακόμα μία φορά ένα δικό της στέλεχος θα διεκδικήσει τη συμμετοχή του σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, όπως είναι αυτή του All Star Game του Ευρωμπάσκετ, και του εύχεται κάθε επιτυχία.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ