ΠΑΟΚ

Την "κοπάνησε" ο Ουέσον

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ουέσον ;&#

Ο Ουέσον ωστόσο χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη για τις ΗΠΑ

Ο Ουέσον μετά το επεισόδιο που είχε στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης με τον Δημήτρη Μαρμαρινό αμφότεροι αποκλείστηκαν της αποστολής του χθεσινού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ από τον Γιώργο Καλαφατάκη.
Κι ο Έλληνας σέντερ απολογήθηκε το βράδυ της Πέμπτης κάτι ανάλογο ήταν να συμβεί αύριο Δευτέρα με τον Αμερικανό φόργουορντ και αναλόγως θα αποφασιζόταν η τιμωρία του αλλά και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. Ο Ουέσον ωστόσο φρόντισε χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν να αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη για τις ΗΠΑ και ουσιαστικά με την κίνησή του αυτή να θέτει εαυτό εκτός ομάδας.

Αυτό που απομένει να φανεί μετά την χθεσινή ανακοίνωση αποχώρησης του Δημήτρη Δρόσου είναι ποιες θα είναι οι εξελίξεις που θα τρέξουν σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ποια θα είναι καταρχήν η διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά της ΚΑΕ.

Κι όσο για τα αγωνιστικά; Αν ο Ουέσον αποτελέσει παρελθόν κατά πόσο θα αντικατασταθεί ή όχι με τον Τζάκσον Βρόμαν και τι μέλλει γενέσθαι με τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς παρά το ότι ίσχυε στην διάρκεια της περασμένης εβδομάδας. Όταν και δηλαδή τα είχε βρει με τον Καλαφατάκη για να αποτελέσει παρελθόν.

Χθες πάντω κι ενώ φημολογούταν πως το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ήταν το τελευταίο για τον Τομάσεβιτς όχι απλώς στον ΠΑΟΚ αλλά και της καριέρας του τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν. Ειδικά μετά την δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ σύμφωνα με την οποία: Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι έχω ακόμη συμβόλαιο".






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ